AndrzejeQ 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam. Otoż chce sobie kupić myszkę bloody v8 od a4techa i mam pytanie bo tam jest funkcja, która po zainstalowaniu zmniejsza rozrzut broni i czy został bym za to zbanowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perdolec 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 2.14. Zakaz używania jakichkolwiek wspomagaczy (wallhack, aimbot, no recoil, speedhach, itp.) [ban na Zawsze]No recoil-chyba proste i jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Perdolec ale to nie jest żaden plugin ani nic z tych rzeczy tylko jedynie funkcja w myszce. Równie dobrze mógłby ją sobie kupić i o tym nie wiedzieć i co dostałby bana za to, że kupił sobie taka myszkę ? Co do samej myszki - nie wydaje mi się żeby AŻ tak bardzo zmniejszyła ten rozrzut. Osobiście polecam X7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Aktualnie używam mysz Bloody v7 i funkcja ta nie jest na stałe Posiadasz podajże 250 darmowych użyć, a za następne musisz płacić. Według mnie jest to wspomagacz taki jak aim czy inny cheat, tylko że jest On uniwersalny, do różnego rodzaju gier. Mimo wszystko powinno to oznaczać permanentnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejeQ 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Spoko, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi