^Smiley*^ 12 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) 1. Nick: NeverGiveUp wcześniej ^Smiley*^2. Imię: Maks3. Wiek:17 za 3 miesiące 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/NeverGiveUp/31.186.82.184:27691/+ 2 nick http://www.gametracker.com/player/%5ESmiley*%5E/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam sie Maks mieszkam w Zielonej Górze moje zainteresowania to siatkówka, motoryzacja, żużel chciałbym zostać adminem aby pomagac innym graczom i umilać im gre bez czitów 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak "NeverGiveUp" 33538 STEAM_0:0:2221433 0 00:11 54 010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: praktycznie co dzień 3 godzinki lub wiecej zależy : >11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Robocze po szkole lub praktykach zalezy szkole od 15 do 20 nawet praktyki od 17 do 22 weekendy od 13 do 2012. Staż w grze counter strike 1.6 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Oczywiście : >Wymagania: Ukończone 15 lat Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze Zachowanie kultury na serwerze Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez ^Smiley*^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Mamy solidną, dobrze współpracującą i rozumiejącą się ekipę. Gdy składał podanie ARTEM nie byłem do niego przekonany, teraz wiem że się myliłem, gdyż jest dobrym i stanowczym administratorem serwera. Otrzymał on dużo + ponieważ ludzie go znali z serwera. Często gadał przez mikro i denerwował CHIEFA (+ ode mnie ). Cóż Smiley powiedzmy sobie szczerze, wogóle Cię nie kojarze z serwera, ani jednego, ani drugiego nicku. Nie gadasz przez mikro, nikogo nie zgłaszasz na u@, nie udzielasz się na forum, jesteś mało aktywny. Daj sobie czas, złóż podanie za tydzień~dwa. Jestem jak narazie na NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nie znam Cie... Także tez jestem chwilowo na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co to za pistolety ? 17 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ja trochę przesiaduję na serwerze i muszę przyznać, że widywałem te dwa nicki. Wymagania spełnione, tylko pytanie czy nie ma już przepychu. Wczoraj wchodząc na serwer było 4 adminów. Nie no, przyznam szczerze, że jestem na nie. Dlaczego? Dlatego, że musisz trochę zżyć się z ekipą, pogadać i się pośmiać Wymogi masz spełnione jedyne co Ci pozostaje to pokazywać się na serwerze i trzymać fason PS: Później będzie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nie, grasz od trzech dni i to w śladowych ilościach, póki co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na nie Słabo cie znam pograj jeszcze jakiś czas może wtedy będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Tak się zastanawiam.. jaki jest Twój gametracker? Ile grasz na serwerze? Od kiedy? http://www.gametracker.com/player/NeverGiveUp/31.186.82.184:27691/ http://www.gametracker.com/server_info/31.186.82.184:27691/top_players/?query=smiley&Search=Search Nie uważam, by była to wystarczająca ilość godzin jak na przyszłego administratora. 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam sie Maks mieszkam w Zielonej Górze moje zainteresowania to siatkówka, motoryzacja, żużel chciałbym zostać adminem aby pomagac innym graczom i umilać im gre bez czitów Czy aktualni administratorzy nie bywają na serwerach i jest dużo graczy ze wspomagaczami? Jeśli tak, to dlaczego jeszcze nikogo nie zgłosiłeś? Przecież by pomagać innym graczom nie musisz wcale mieć rangi admina. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum Uważasz, że dwa stworzone przez Ciebie tematy dotyczące muzyki oraz niektóre posty w tematach nie dotyczących ffa są sensowne? 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Robocze po szkole lub praktykach zalezy szkole od 15 do 20 nawet praktyki od 17 do 22 weekendy od 13 do 20 Wybacz, ale nie rozumiem co napisałeś. Słabo Cię kojarzę z forum czy z serwera. Na Nie. @Co to za pistolety ? Dlatego, że musisz trochę zżyć się z ekipą, pogadać i się pośmiać Szczerze powiedziawszy, to nie uważam by był to jedyny warunek, ale nie ważne.. @NAWASZIGERY Jakieś uzasadnienie? Może mnie również przekonasz do zmiany decyzji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ja będę tymczasowo na nie poznaj się pograj bądz aktywny na forum i złóż za miesiąc to będzie odpowiedni czas dla Ciebie tak jestem na nie przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Przykro mi ale jestem na nie. Wszystkie powody zostały wymienione wyżej. Ale jestem za tym żeby dawać ludziom szanse, nie zniechęcaj się pograj trochę, daj się poznać a może za jakiś czas zagościsz w gronie adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Pograj troche wiecej na serwie, napisz jeszcze raz za tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jestem neutralny,kojarze go ,ogarnia ,zglasza na u@ osoby.Sadze ,ze jest jestesmy spora ekipa ktora co najwazniejsze ogarnia system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Narazie na NIE // Pograj i daj sie poznac Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi