Boniek 7 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam zkładam skarge na Bronka który mnie wyzywał od kurwy i mnie zbanował powód czituje A to nie prawda Zróbcie cos z tym 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ciężko kuwa ze wzoru skorzystać ? http://forum.cs-classic.pl/topic/4745-wzór-skargi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 po 1 nie wyzywalem ciebie, a po 2 uciekles jak robilem ci ssy, wiec dalem perma koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Po 1 wzór po 2 dowody ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 1. Nie ten dział. - tutaj nie dostaniesz UB. 2. Wzór 3. Dowód. 4. Skąd masz lajka od Ajmiego? Nie ważne.. od Ariocha i ode mnie też już dostałeś xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 @kav Czy ja dobrze rozumiem? Dałeś mu perma chociaż ss'ów mu nie zrobiłeś ? 1. Nie ten dział. S}{aDoW głąbie właśnie ten dział xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 S}{aDoW Jak nie ten dział, to od dzisiaj gdzie mamy skargi składać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 @kav Czy ja dobrze rozumiem? Dałeś mu perma chociaż ss'ów mu nie zrobiłeś ? W przypadku ucieczki w trakcie wykonywania ss gracz otrzymuje perma. L.Messi. Skarga jest na swoim miejscu, ale co do UB to nic tutaj nie zrobimy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zrobilem mu 4 albo 5 ssow, ale bana nie dostal bo uciekl, wiec mu dalem z komendy rozumiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Boniek, złoż skarge ze wzrorem, ale w logach będzie to, ze uciekłes wiec szanse twoje marne XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dlatego ja zawsze robię ss z konsoli na dowód jeżeli ktoś mi uciekł podczas robienia ssów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nie martf sie bonieg Broneg jest gupi i wszystkih wyzywa na serweże. Na pewno ktosi da tobie ónbana za tom sytóacie. Część 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 No brakuje tu tylko Hajdzika i jego pytania dotyczące kiełbasek xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Szczerze to się zaczyna robić tutaj lekki spam. Sprawa jest myślę wyjaśniona i moderator może temat zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Są kiełbaski i piwko ??? xD hahahaahhaahhaha A tak na serio to jeśli było tak jak mówi kav to ban jak że uczciwy i słuszny pozdro od marioli Aka Lucyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 hahahahha leże xdd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Musi byc wzor zachowany i jakies dowody np: Link do bana // Close Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi