Skocz do zawartości

Podanie o admina / Roxx , niegdyś eXtr!m

eXtr!m

Rekomendowane odpowiedzi

1. Serwer: FFA
2. Nick: Roxx  ♥ / Roxx  ♥ MIXne / eXtr!m
3. Imię: Oskar
4. Wiek: 19
5. Znajomość sm(0/10): 9/10
6. Ilość czasu na forum: Mała ,ulegnie poprawie ,lecz konto założone już jakiś czas temu :) 
7. Mikrofon: Tak , sprawny w 100% 
8. Opisać siebie: Mam na imę Oskar , pochodzę ze Szczecina . Moja historia z Csem zaczęła się już 8 lat temu , po 3 latach zacząłem wspólnie z kumplem prowadzić sieć serwerów 1,6 , funkcjonowała ona niezle ,lecz niestety wtedy musiałem zrobić przerwę .Teraz od pół roku gram z CS:GO , 2 miesiące temu byłem administratorem na sporym serwerze ,lecz musiałem zrezygnować ,gdyż wyjeżdżałem do pracy , aktualnie mam dużą ilośc wolnego czasu - wakacje do października. 
9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jestem odpowiedzialny ,rzetelny , zachowuje kulturę osobistą. Lubię czuć poczucie obowiązku ,może też dlatego lubię adminować ;) . Dodatkowo dodam ,że ostatnio spędzam sporą ilość czasu na serwerze :)
10. Kontakt: steam - Fanatyk95 
11. Steam ID: STEAM_0:1:28829869
12. Co zrobisz gdy: 

-Ktoś używa dopalaczy: Najpierw sprawdzam dokladnie ,czy osoba używa dopalaczy a następnie perma banuje :) 

-Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzeżenie > Kick > Ban 30 minut   

-Nadużywa Kultury na serwerze: Ostrzeżenie > Kick > Ban 30 minut 

To na tylę ,proszę o rozpatrzenie mojego podania , dziękuję:) 

Widzę Cię dopiero od niedawna na serwerze, "aktualnie mam duzą ilość wolnego czasu" - wnioskuje, że od paźdźiernika nie będziesz zbyt często gościł na serwerze, mam też wątplowości co do znajomości sm: 9/10, chyba sobie troszeczkę podkolorowałeś, pograj jeszcze trochę, wtedy może będę na tak :). Dodam jeszcze, że są jakieś wymagania na admina: Minimum 20h przegranych na serwerze, więc nie spełniasz kryteriów. 

Co do wolnego czasu aktualnie jest to 4-5 godzinn dziennie na serwerze , myślę ,że jak zaczną się studia będzie to 2-3 , wiec chyba tragedii też nie będzie ;) 

A co do wymagań to  przegrane dokładnie 24 godziny na serwerze ;)

Na duże nie. Konto do podania, wypowiadasz się w swoim podaniu czyli łamiesz regulamin forum, mało grasz na serwie oraz nie ten wzór. :)

@@. Przepraszam myślałem ze wrór jest taki jak reszta na tym forum. Konto moze i zalozyles dawno no ale nie ma aktywności na nim. Co do godzin, jest to dla mnie za mało. :c

O tym ,że nie mogę się wypowiadać pod własnym podaniem nie wiedziałem fakt. 

Konto do podania - założone w maju ? Za pewne dla podania :) .

Mało grasz na serwie 24 godziny - W wymaganiach jest 20 h ,więc nie rozumiem .  

Nie ten wzór ? Wzór skopiowałem 

Faktycznie wszystkie argumenty na NIE,  są trafne :)

Już nie pisze pod swoim podaniem .
Tyle ode mnie ,dziękuję :)  

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Proszę złożyć podanie za tydzień

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności