eXtr!m 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 1. Serwer: FFA2. Nick: Roxx ♥ / Roxx ♥ MIXne / eXtr!m3. Imię: Oskar4. Wiek: 195. Znajomość sm(0/10): 9/106. Ilość czasu na forum: Mała ,ulegnie poprawie ,lecz konto założone już jakiś czas temu 7. Mikrofon: Tak , sprawny w 100% 8. Opisać siebie: Mam na imę Oskar , pochodzę ze Szczecina . Moja historia z Csem zaczęła się już 8 lat temu , po 3 latach zacząłem wspólnie z kumplem prowadzić sieć serwerów 1,6 , funkcjonowała ona niezle ,lecz niestety wtedy musiałem zrobić przerwę .Teraz od pół roku gram z CS:GO , 2 miesiące temu byłem administratorem na sporym serwerze ,lecz musiałem zrezygnować ,gdyż wyjeżdżałem do pracy , aktualnie mam dużą ilośc wolnego czasu - wakacje do października. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jestem odpowiedzialny ,rzetelny , zachowuje kulturę osobistą. Lubię czuć poczucie obowiązku ,może też dlatego lubię adminować . Dodatkowo dodam ,że ostatnio spędzam sporą ilość czasu na serwerze 10. Kontakt: steam - Fanatyk95 11. Steam ID: STEAM_0:1:2882986912. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Najpierw sprawdzam dokladnie ,czy osoba używa dopalaczy a następnie perma banuje -Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzeżenie > Kick > Ban 30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze: Ostrzeżenie > Kick > Ban 30 minut To na tylę ,proszę o rozpatrzenie mojego podania , dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Widzę Cię dopiero od niedawna na serwerze, "aktualnie mam duzą ilość wolnego czasu" - wnioskuje, że od paźdźiernika nie będziesz zbyt często gościł na serwerze, mam też wątplowości co do znajomości sm: 9/10, chyba sobie troszeczkę podkolorowałeś, pograj jeszcze trochę, wtedy może będę na tak . Dodam jeszcze, że są jakieś wymagania na admina: Minimum 20h przegranych na serwerze, więc nie spełniasz kryteriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtr!m 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Co do wolnego czasu aktualnie jest to 4-5 godzinn dziennie na serwerze , myślę ,że jak zaczną się studia będzie to 2-3 , wiec chyba tragedii też nie będzie A co do wymagań to przegrane dokładnie 24 godziny na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Na duże nie. Konto do podania, wypowiadasz się w swoim podaniu czyli łamiesz regulamin forum, mało grasz na serwie oraz nie ten wzór. @@. Przepraszam myślałem ze wrór jest taki jak reszta na tym forum. Konto moze i zalozyles dawno no ale nie ma aktywności na nim. Co do godzin, jest to dla mnie za mało. :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtr!m 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 O tym ,że nie mogę się wypowiadać pod własnym podaniem nie wiedziałem fakt. Konto do podania - założone w maju ? Za pewne dla podania . Mało grasz na serwie 24 godziny - W wymaganiach jest 20 h ,więc nie rozumiem . Nie ten wzór ? Wzór skopiowałem Faktycznie wszystkie argumenty na NIE, są trafne Już nie pisze pod swoim podaniem .Tyle ode mnie ,dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 oczywiście że na NIE i jeszcze raz NIE I JESZCZE RAZ NIE 3 RAZY NA NIE NIE ZDAJESZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Mała aktywność na forum - Wiek + Znajmość sm + Mikrofon + Aktywność na serwerze - Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Proszę złożyć podanie za tydzień Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi