mouse 45 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 siemka. jest problem który tu opisze tylk onie wiem czy mozna cos z tym zrobic. a wiec: chodzi mi o banowanie osób nieobecnych na serwerze. bardzo czesto sie to przydaje ale sa z tym problemy. gracze sa coraz bardziej "cwani" i gdy daje sie ss czesto uciakaja albo czuja ze admin poszedl na specta i wtedy wychodza z serwa. tak samo zauwazylem ze obrazaja ile wlezie i wychodza i wtedy znowu ten sam problem. gdy chce sie zbanowac nieobecnego gracza to albo go nie ma wogóle na liscie i wtedy juz pozamiatane albo jest na liscie ale wtedy dajac bana graczowi x amx daje bana graczowi y. wtedy to juz wogóle jazda bo gracz y który jest niewinny dostaje bana za jakiegos odpala czy cos. nie wiem czy cos sie da z tym zrobic ale problem jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jak mi ktos ucieknie przy ss-ach, albo wyjdzie to uzywam komendy amx_last (lista graczy, ktorzy opuscil serwer) po czym kopiuje adres ip i wpisuje amx_addban jakiesip 0 Liczby = ban w minutach 0 - perm 30 - pol godziny 60 - godzina 180 - 3 godziny itd. Moze to Ci pomoze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi