BigK321213 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 1.BigK 2.Natalja 3.Gracz 4.około 23:50 5.Mój kolega gram z nim razem jego nick to Hellscreen 6.Opis sytuacji: Dużo osób może to potwierdzić że admin w czasie gdy ludzie skarżyli się na potencjalnych "cheaterów" a nawet było paru bo to jak oni mnie zabijali to była magia kina itd a admin natalja zamiast wejść na specta i tak profilaktycznie albo standardowo posprawdzać ludzi to zamiast tego grała i nic nie robiła i do tego dała mi bana na parę minut za to że spamie na u@ a ja napisałem z 3 wiadomości z resztą ten ban nic nie znaczy ale zamiast wykonywać obowiązki admina to nic grała sobie itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Smieszny jestes. Argumenty moje: 1. BYLO 4 ADMINOW. Jak któryś zginął zobaczył i zbanował mam Ci linki podeslac z banami? 2. Wiem co nalezy do moich obowiązków 3. Nie ja Ci dałam bana. Zanim złożysz skarge proponuje sprawdzic w amxbans kto Cię zbanował. Dziękuje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 To ja ci dałem bana na de_inferno bo straaasznie mnie denerwowałeś tym co pisałeś na u@ i ile razy pisałeś i nie tylko na de_inferno tylko na westwoodzie 10 wiadomości "natalja jesteś adminem?" Na serwie widziałem tylko jednego czitera któremu dałem bana, jak widziałeś więcej proszę masz HLTV i zgłoś tego gracza, pokaż mi że się myliłem proszę !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Skarga nie na tego admina :c. Natalja nie ma nic, sobie do zarzucenia, skarga nie sluszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Big proszę Cię ogarnij się. Spamowałeś na u@ jak głodna hiena. Było czterech adminów, ale my w przeciwieństwie do Ciebie znamy graczy i wiemy kto jest czysty. Zgłaszałeś że niejaki mikser ma coś. Dostał bana. Ty wciąż na czacie nadawałeś na Natalię. My czegoś takiego nie tolerujemy. Ajmi mnie uprzedził w tym banie bo odemnie byś nie dostał 5 minut. Siedziałem na specu dłuższą chwilę, a z twojej strony wciąż szły pretensje skierowane w stronę Natalii. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Admin ma czas żeby sprawdzić ssy to że Natajla nie poszła na spect a to tylko dlatego że admini jak są ich kilka to piszą sobie czy coś i mówią sobie kto ma danego gracza sprawdzić napisałeś raz to wystarczy najwyżej można po jakimś krótkim czasie napisać raz jeszcze a nie co sekundę Na przyszłość sprawdź dokładnie kto Ci dał bana i sprawdzić kto też jest adminem na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Czit dostal bana. Wiec nie rozumiem po co spam. A skoro bylo 4 adminow i nikt wiecej bana nie dostal to pewnie wiecej odpalow nie bylo. Skarga odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi