*_* 89 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 1. Nick: *_*2. Imię: Konrad3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie):Tak.6. Składka (Tak/Nie): Tak, kupiłem premium.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/*_*/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Wysoki 1.92m, Szczupły, błękitne oczy. Jestem ogarnięty, byłem tu adminem, mam steam, spełniam wymagania.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak , STEAM_0:0:2322468 ( *_*)10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dni robocze 1-3 Weekendy 3-511. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14:30-17 Weekendy 00:00-23:5912. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6Lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak, na 3 serwerowniach, jak i również "tu" na 350lv ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wymagania:Ukończone 15 lat vPrzynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze x Brakuje mi niecałych 3 1/2hZachowanie kultury na serwerze vPrzynajmniej 10 sensownych postów na forum vCzyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) vPosiadanie mikrofonu vSkładka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) v Zakupiłem premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jest ogarnięty, często pomaga mi na serwerze, wymagania 6/7 ale godziny szybko wbije. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Amx git, ma steam i ma doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 jestem na nie sory ale słabo ogarniasz cieżko rozpoznajesz czy ktoś ma perk czy to jest klasa czy czity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Duzo piszesz mało wiesz . Zgłaszasz ludzi którzy cie zabijają . Popraw troche rozpoznawanie cheatów i zapraszamy za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ja jestem na Tak. Kto jak kto ale ty mental100 na temat rozpoznawania nie powinieneś się wypowiadać. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoRniK. 5 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Czy twoim zdaniem opisanie siebie w realu ma sprawić, że ktoś ma powierzyc ci admina ??? Jestem na "NIE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Wiek + Amx + Mikro + Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jest Jeden Problem . Iż na u@ piszesz na osoby takie które posiadają dobry perk [ np oko saurona ] i cie widzą.. Ale to to łatwo załapać . jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Junior jeśli ci się nie podoba to że jestem adminem to napisz skargę czy coś były podejrzenia dostałeś ss'y wstawiłeś je dostałeś ub i jest wszystko ok a wgl to nie jest tutaj miejsce na takie rozmowy . tak wgl to zmieniam zdanie jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 na tak +Wiek:15+ Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10+ Mikrofon(Tak/Nie): Tak+ Składka (Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. Zgłoś się na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi