LM' 7 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: LM 2.Nick admina/gracza który zawinił: The Torture Never Stops 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 17sierpnia 19:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): eeeeeeeeee i reszta teamu i jakis koles co lecial za mna ;D 6.Opis sytuacji:Runda trwa około dwóch minut , 20 sekund byłem na respie bo skanuje co runde anarchie bo CT caly czas raszuje ( mam prawo tam stać ) Zabijam typka z anarchii , lece w strone dolnego trupa ale slyszalem ze mam plecy wiec lece na gorny , omijam b bo skanuje typek wiec cofam sie w strone respa i lece dluga , a tam bana dostaje.Wiec pytam sie czy ban jest za to ze czesto skanuje anarchie bo CT runde w runde tam raszuje a może wyżej wymieniony admin czesciej zagra w terro a nie na spec siedzi i pisze caly czas cele cele cele jak jest jeszcze 1 min do konca a w 10 sekundzie admini ginąps. to moze zmniejsz czas rozgrywki do 1:10 tak zeby w 10 sekund byc u was na bsie i po 8 osob sie napierd*alac na 10m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Moim skromnym zdaniem nie trzeba było stać i skanować anarchie, ponieważ jest coś takiego jak CELE MAPY. Nie wykonywałeś tego i znalazłeś się w złym miejscu o złym czasie Tyle ode mnie. Pozdrawiam KreJJzoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LM' 7 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 wszystko spoko tylko czemu dostalem bana na dlugiej i miałem pake na plecach -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LM' 7 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Podpinam drugi raz No bez przesady ale koleś naprawdę nie ogar ma w mózgu ... jesteśmy przed galą widzę na radarze że koleś zginął na górnym trupie to wracam się i idę na b od respa terro , ( admin chwile temu zginął) zabiłem typa a potem mnie .. i znowu ban RESP TT , może tak adminy dawajcie ogarniętym gracza a nie nsy wszedzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Podpinam drugi raz No bez przesady ale koleś naprawdę nie ogar ma w mózgu ... jesteśmy przed galą widzę na radarze że koleś zginął na górnym trupie to wracam się i idę na b od respa terro , ( admin chwile temu zginął) zabiłem typa a potem mnie .. i znowu ban RESP TT , może tak adminy dawajcie ogarniętym gracza a nie nsy wszedzie ... Jak ktos ma steam, to znaczy ze jest bardziej ogarniety? #fucklogic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LM' 7 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 to wytłumacz mi to inaczej . jego zachowanie ? mozesz nawet demko sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 to wytłumacz mi to inaczej . jego zachowanie ? mozesz nawet demko sprawdzic Nie bronie tu nikogo tylko odnosze sie do ostatnich slow w Twoim poscie. Wkurwia mnie za przeproszeniem takie szufladkowanie ludzi, ze jak ktos ma steam, to wielce ogarniety gracz, a NS nadaje sie tylko do wytarcia podlogi. Steam czy Ns, najwazniejsze zeby wykonywal swoja dobrze swoja robote. Nie ma gorszych i lepszych, a Torture to nowy admin wiec zdarzylo mu sie popelnic blad, jak kazdemu. Temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ja wytłuamcze po raz ostatni. Takie skargi jak ta zamykam, dlaczego? Bo do 3h nie podlegają skargą. Pozdrawiam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi