BuShidO 0 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 1.Nick: BuShiDo.:HunTer HeadShotS:. 2.xxxPatrykxxx3. 31.12.200124. Wycinek z konsoliInformacje o banie Nick: BuShiDo.:HunTer HeadShotS:. SteamID: STEAM_0:1:50786662 Powod: Reklama Czas do unbana: Ban premanentny Nick admina: xxxPatrykxxx Admin SteamID: STEAM_ID_LAN *****************************************5.A więc reklamowałem wasz server Call of Duty mod 601 lvl na DR+klasy i dostalem perma ze reklame waszego servera na innym z waszych serverów Admin jak widać ślepy bo wyraźnie pisalem ze to server Wasz i niczyj inny ale bana dostalem . Prosze o UB i wyciągniece konsekwencji co do tego admina . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl@deM@$teR 0 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Jeśli tak powinien stracić admina. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelia 0 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Według mnie nie powinien stracić admina, wszyscy mamy prawo do błędu, nie każdy admin zna na pamięć ip 5 serwerów cs-classic. Myślę, że wystarczyłoby tylko słowne upomnienie admina, ale nie ja tu jestem od wyciągania konsekwencji ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewy 0 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Amelia, Bez przesady że na pamięć . Ja na 8001 osobiście dawałem permy za reklame:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuShidO 0 Posted January 1, 2013 Author Share Posted January 1, 2013 Co do tego IP na pamięc nie musi znac ale mialem binda ustawionego "(tu bylo IP) WBIJAJCIE FAJNY SERVER MALO LUDZI / SERVER JEST TEGO SMAEGO WŁAŚCICIELA CO TEN" więc nie wiem dla czego dostalem bana jak jasnie i wyraźno zaznaczylem ze to jest tego samego człowieka server co DR . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,970 Posted January 1, 2013 Root Share Posted January 1, 2013 To ja cię zbanowałem,co chwile wypisywałeś binda z reklamą.Proste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts