TituTatu 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: TituTatu 2.Nick admina/gracza który zawinił: L.Messi 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 17.08.2014 - 20:39:05 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=70323 6.Opis sytuacji: Na początku mapy de_dust2 wszedłem na skrzynki i po chwili dostałem bana na 1 godzinę za "TXT". Nie dostałem nawet żadnego ostrzeżenia że wszedłem na "TXT". Admin nie zastosował się do wykazu banów zawartych w regulaminie serwera ponieważ dostałem bana za to aż na 1 godzinę. 2.§ Zasady rozgrywki na Call Of Duty Mod [350 LvL] 2.3. Zakaz wchodzenia na tekstury - ( miejsca gdzie nie dostaniemy się na serwerze bez modyfikacji dodatkowych skoków oraz innych mocy ) [Ostrzeżenie / Ban na 5 min / Ban na 30 min] 5.§ Prawa i obowiązki administratora na serwerze. 5.5. Każdego admina obowiązuje wykaz banów zawarty wyżej w [ ........ ]. w przypadku nakładania banów nie opartych regulamin admin traci funkcję oraz zostaje zbanowany na okres 1 dnia bądź 1 tygodnia w zależności od przewinienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Przepraszam, że na 1h, przyciski mi się pomyliły ale ban był słuszny bo kampiłeś na skrzynce przy środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 To admin musi ci pisać że jest zakaz txt ? Na każdym serwie jest zakaz txt :x fakt godzinka to przesada xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 L.Messi w końcu napisał, że niechcący dał na 1h pomylił się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Więc chyba sprawa wyjaśniona, nie ma podstawy żeby dać ostrzeżenie. Ban słuszny aczkolwiek ciut za długi poprzez moją pomyłkę. Przepraszam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jak ja widze kogos na txt, to robie mu przerwe na 30min, kazdy moze sie pomylić, mi tez sie takie cos zdazyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi