MAGICZNY REDBULL 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: MAGICZNY REDBULL 2.Nick admina/gracza który zawinił: Mazowiecki Marcin 3.Admin/Gracz : Mazowiecki Marcin/MAGICZNY REDBULL 4.Data i godzina: 12;05 18.08.2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/GTSrM/ss.rar 6.Opis sytuacji: Wchodzę na serwer zaczynam gre 1 runde na ss widać, a tu ban [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : MAGICZNY REDBULL [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 31723696 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.191.97.226 ' [AMXBans] =============================================== ps.ssy mialem robione wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Cześć! Może i miałeś.Obserwowałem Cię stale.I co z tego,że pierwsza runda?Wstaw screeny jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGICZNY REDBULL 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 hahaaha gościu ja z respa wychodziłem dopiero i ss? i wrzuciłem Ci w linku . pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Takie rzeczy to do "Prośby o UB"Pozdrawiam i zapraszam do gry po powrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 masz odpowiedni dział od Próśb o UB a admin ma prawo każdemu zrobić ss'y gdy gracz gra podejrzanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGICZNY REDBULL 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 hahaha gościu jak mogłem grać podejrzanie jak to była 1 runda i ledwo co z respa wylatywałem. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Moze admin zerkał na ciebie, na wczesniejszej mapie i zabraklo mu czasu na ss`y? Dlatego dal ci na poczatku mapy, gdy byla okazja:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wstaw ss'y, do działu z prośbami. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi