muzo 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: SPS || muzo 2.Nick admina/gracza który zawinił: krejzol 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 20:15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Grałem sobie awp , czekałem na graczy i oczywiscie miałem czas żeby wykonać cele mapy tzn 1min20 to wystarczajaco zeby dojsc do bs i podlożyć pakę, dostałem odrazu bana za "resp" (śmieszny powód, zrespiłeś się ban) bez żadnych ostrzeżeń bez kicka tak jak jest napisane w regulaminie , odrazu ban. proszę o surową karę dla admina który nie zna regulaminu. widzę że to już nie pierwsza skarga na krejzola tego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ludzie o co Wam chodzi z tymi skargami? 3 rundy kampiłeś na respie, ostrzegałem Cie i pisałem nie raz "Rest TT 30 sek MAX " a Ty pomimo moich uwag dalej stałeś i kampiłeś na respie. Więc ta skarga jest nie na miejscu. Mam świadków, którzy mogą to bez problemu potwierdzić Pozdrawiam KreJJzoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jeśli admin cię ostrzegał ze kampa na respie = ban to nie wiem po co ta skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Do wszystkich graczy którzy piszą skargi za resp: Admini nie będą upominać was CO RUNDĘ !! Ogarnijcie się z tym respem. Jak napiszesz w jednej rundzie żeby nie siedzieli na respie a w następnej i tak siedzicie to się nie dziwcie że dostajecie bany.Co prawda powinien być jeszcze przed nim kick,ale to wyłącznie wasza wina że tam siedzicie. -------------------- Ps. Papku napisał że zamyka skargi do 3h więc nie wiem po co wogóle pisać tą skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Krejzol bardzo dobrze zrobił że zbanował, uwzieliścię się na niego ? Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi