Miverse 212 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 1. Nick: Miverse 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7-8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Na razie nie mam kasy ;d 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Miverse/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Kamil i idę teraz do technikum informatycznego , lubię grać w cs'a xd Chcę pomóc ogarnać serwer bo panuje na nim chaos. Myślę , że to tyle będę ogarniać adma na 2 serwerach jeżeli dacie mi tutaj szanse 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Mam ,ale nie z cs'em 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy ale dziennie 2h+ 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): 14-16, 21-23 zależy xd 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak jestem nadal na tej serwerowni Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 na nie -Składka -za malo godzini na serwerze chcesz spędzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jestem jak najbardziej na "tak". Miverse jest ogarem, jest miły dużo gra na naszym dr. Doświadczenie ma choćby z CoD'a i ogólnie spoko gość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompjuta_Gejm 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jak najbardziej na tak +miły +ogarniety Myślę, że można powierzyć mu to zadanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoRniK. 5 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zdecydowanie na tak. Widuję go często, myślę, że sie spisze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kashmir 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jestem Na TAK +wiek +ogarnia +staz Na 100% sobie poradzi!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Na tak+wymagania +wiek+ogarnia teraz 4k+aktywnosć forum+mikro+składkę może zapłacić później -chcesz za malo godzin spedzac na serwie A co według Ciebie admin powinien siedzieć 24/7 ?? Oni również mają swoje życie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 No nie wiem, nie wiem. 10 lipca bugowałeś hp i to bardzo nieładnie z twojej strony. Poza tym szczególikiem, jestem na tak c:. Wymagania, prawie bezproblemowy gracz. @KoksiQ ale on ma przez ten cały czas tylko jednego bana i jest chaos :X 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 jestem na nie skladka malo gra nie przestrzega regulaminu czyli nei daje przykladu innym graczom i na serwerze nie ma chaosu tylko po prostu nie ktore osoby jak ty czasem nie przestrzegaja regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Neutral, brak składki. 2h wystarczy zeby ogarnac serwa gdy brak innego admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Składka z tego co ja wiem jest obowiązkowa więc Miverse napisz mi na pw czy jesteś w stanie ją zapłacić.Nie wiem jak to jest ze składką jeżeli ktoś ma admina na innym serwerze czy też musi zapłacić czy nie.Napisz mi na pw czy płaciłeś i czy byłbyś w stanie zapłacić jak by coś.Jeżeli będzie składka rozwiązana to jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
мαgιк 8 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 TAK OGAR MA ADMINA DA RADĘ POMOCNY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ok dowiedziałem się co do składki i niestety musisz zapłacić.Jeżeli zdecydujesz się ją zapłacić to jestem na tak i biorę ciebie.Jeżeli nie dasz rady to niestety nic więcej nie mogę zrobić.Zastanów się i daj znać na pw a tymczasem zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wszystko co do składki z Miverse ustaliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi