rewoX* 1 295 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 1. Nick: rewoX 2. Imię: Łukasz 3. Wiek: 20 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 (myślę, że kwestią czasu będzie przypomnienie sobie kilku rzeczy) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/rewoX/31.186.82.184:27691/ (zdaję sobie sprawę, że na tym linku nie ma wymaganych godzin ale grałem na tylu nickach, że sam ich nie pamiętam, wiele starszych adminów potwierdzi. Jestem na serwerze już od dobrych 5 miesięcy więc godziny się raczej zgadzają) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Łukasz, pochodzę i mieszkam w Warszawie, studiuję ekonomię, interesuję się motoryzacją Zwlekam z tym podaniem już ponad miesiąc ale było to spowodowane brakiem czasu, wiadomo wakacje. Od jutra koniec urlopu oraz wyjazdów więc po pracy będę na serwerze. Chcę zostać administratorem wiadomo aby tępić cheaterów lecz nie tylko dla tego. Coraz częściej można się spotkać na serwerze z totalnym brakiem kultury gdy żadnego z obecnych adminów nie ma na serwerze. Czesto gdy 'otwieram' ktoś pisze : "rewoX ty odpalony chuju offaj to" itp. mnie osobiście denerwuje taki brak kultury i psuje on atmosferę na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak SID: STEAM_0:1:39579213 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: jakoś po 2-5h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15 do godzin wieczornych/20 do nocy - zależy od zmiany w pracy. Za 2 miesiące zawsze po 16 bo zaczyna mi się 2 rok na studiach. Weekendy: ogólnie mam czas cały dzień (jak nie gram to jestem na steam) wieczorami nie zawsze bo jakieś imprezy itp. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków): Owszem Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Fakt grałeś na kilku nickach ale rzadko cię widzę ale nie patrząc na to byłbym na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Jestes spoko ziomeg xD Więc daje Ci tak. Grasz juz dużo, nie ma z Tobą problemów, angażujesz sie w zycie forum, serwera. Duże TAG XD Pozdrawiam Dawida xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 + wiek + amx + ogar + aktywnosc + steam na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 "Czesto gdy 'otwieram' ktoś pisze : "rewoX ty odpalony chuju offaj to" itp." a kiedy ty otwierasz ? :DD Jesteś sympatyczny, grasz już długo na serwie i wierze że teraz będziesz jeszcze częściej TAGGG Pozdrawiam Natalie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Aktywny użytkownik forum. Tak jak ja, nie toleruje obecnego chamstwa na serwerze FFA. Udziela się w różnych kwestiach, ostatnio najczęściej jednak w prowadzeniu serwera mixowego. Bardzo często przebywa na steam, co jest z pewnością plusem dla ewentualnego kontaktu. poza tym: +znajomość amx +znajomość regulaminu +wiek +mikrofon +składka +doświadczenie na Tak Dobrze, że w końcu postanowiłeś złożyć to podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 rewoX na admina ! Bardzo ogarnięta i lubiana osoba. Miał już admina więc na pewno sobie poradzi No i wciąż potrzebujemy dobrze wychowanych adminów Dla Łukasza na DUŻE TAAAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0pe 11 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Skoro na innych nickach masz wbite więcej godzin a na tym, przegranym 1.5 h zdążyłem zapamiętać Cię jako ogarniętego ziomka to dlaczego by nie? Masz mój głos. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 jestem na tak + Wiek: 20 lat +Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 +Mikrofon(Tak/Nie): Tak +Składka (Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Ło panie kogo ja tu widzę xD Łukasz składa podanie xD hm na nie dlaczego bo nie chce mi powiedzieć kiedy mam wpaść na to piwko xD A NA SERIO TO OGROMNE TAK Powody już wszystkie wymienione up także mama ma nadzieje ze za niedługo będziesz w gronie marioli i innych adminów xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Na tak, koles jest ogarniety, aktywny i amx git. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Oczywiście że na TAK - spełnione wszystkie wymagania - ogarnięty - doświadczenie - aktywny - lubiany na servie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guli Wer 17 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wymagania spełnione; znany i lubiany, ogarnięty, steam, wiek, aktywny na serwerze jak i na forum, przyda się każda pomoc, trzeba mu się dać wykazać. Na TAK. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Gambino*RPK 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Na tak http://disco.fleo.se/?name=Gambino *Aktywnosc *Steam *mikro *Kulturka *godzinki przegrane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 na Tak -wiek -amx -ogarniety ziomek -lubiany da rade 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Na TAK steam,amx,kultura,ogółem mozna z nim beke na serwie pociagnac ma dystans chłopak:)nadaje sie:P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Również na tak. Chyba już nie trzeba argumentować, wszyscy wszystko powiedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIPO 1 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Na Tak spełnia wymagania a mało tu takich podań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 @up Nie żebym się czepiał, ale jak ty możesz mówić, że mało jest tu takich podań, skoro masz 1 posta -> dopiero co konto na forum założyłeś? Zgaduję, że to jest pierwsze podanie, które czytasz, więc trochę nie ogarniam XD. // sorry za offtop 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jestes przyjety Niestety jestem w delegacji do piatku.Mozesz na mnie poczekac( w piatek Cie dopisze), lub poprosic -_- albo Rybaka zeby Cie juz dopisali. Witamy w druzynie ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi