Nikotyna 77 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Nick na forum: NikotynaWiek:18Staż na Forum: Niecałe 2 lata ;PZnajomość Regulaminów: Wiadomo że jest nie pisał bym podania jeżeli takowego bym nie miał Czas jaki możesz poświecić na forum: Pare godzinek spokojnie, wiadomo ze nieraz nie można siedzieć cały dzień, ale bd się starał być dla userów jak najczęscie dostępny.Znajomość funkcji Moderatora: Jest byłem modkiem na paru forach już jednak ale poupadały lub po prostu administracja zachowywała się nieodpowiedzialnie.Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Miły, sympatyczny, spokojny, komunikatywny, można sie ze mną pogadać.Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Mam jednak jeżeli takowe mam od razu zwracam się tym do -_-, jednak miał bym parę pomysłów z których można było by skorzystać z nich na forum - serwerach. Wymagania: Co najmniej 20 dni spędzonych na forum - niecałe jednak, nie będę specjalnie siedział i nabijał godzin mając tylko aktywne forum i myśle ze to mój plus niż minus. Przynajmniej 200 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 4 miesięcy + Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum + Dobra znajomość regulaminów forum Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Mimo ze nic do Ciebie nie mam , jestem na Nie. Dlaczego? Ponieważ nie zapadles mi w pamieci. Biegam tu i tam po forum, i nie widze za bardzo Twoich postow. Osoba modka powinna byc rozpoznawalna , a Ciebie nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Czekam na inne komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nie oszukujmy się, większą aktywnością, to ty się nie wyróżniasz i nie mówie tutaj, żebyś miał 1000 postów +, bo nie chodzi o to, po prostu nie mam prawie styczności z twoimi postami. Moim zdaniem, nie jesteś osobą rozpoznawalną na forum, może osoby które są już na sieci długo, cię znają, ale jeśli chodzi o tych co są na forum miesiąc/dwa to wątpię. Plusem jest to, że jesteś już z nami długo, ale zobacz ile masz godzin online na forum... Obecnie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 mimo iż nie jesteś dość aktywny na forum, jestem na tak Po rozmowach na ts wnioskuje że jesteś kulturalny i ogarniasz więc czemu by być na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Znam cie troche z ts3, jestes spoko ale nie widać twojej aktywności na forum. Jestem na nie wybacz. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Można dać mu szanse bo jest dość długo z nami i spełnia wymagania. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Aktywność na forum jest straszna, ale dlatego że jesteś z nami już troszeczkę, to jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ja jestem na nie, bardzo mała aktywność na forum a juz nie wspomnę o prośbach o UB. Moim zdaniem lepiej zajmij się tym bo tam wgl cię nie widać a co dopiero jakbyś miał modka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jesteś długo na serwerowni, wymagania spełniasz, mimo tego że mało cię widać, to myślę ze można dać Ci szanse. Jestem za okresem próbnym . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. DWA TYGODNIE! Chyba nie muszę tłumaczyć zasad Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi