mantal100 3 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Proponuje by troszkę zmienic coda i wstawić takie na poczatku mapy . nie wiem jak się to nazywa ale opisze bo widziałem to na innych serwerach i worki ze tutaj pisze ale nie mogłem znaleźć działu propozycje to tak no poczatku mapy jest takie ze albo gramy i czekały do końca rundy albo gramy non stop do końca mapy to jest fajne bo się to spodobało i może to zdobyć kilku nowych graczy i żeby zwiększyć exp na weekend o 20 % tak lub jak administracja zechce . proszę o wypowiedzi podobajacym się moim pomysłom i nie przepraszam za błędy ale komp w naprawie a ja na telefonie pisze czekam na posty mordeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Chodzi ci o deathmatch? Ciężko zrozumieć. A jeśli chodzi o exp to chyba niepotrzebne, szybko sie lvl wbija a i tak wiekszosci na tym nie zależy tylko na grze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Tak chodzi o deathmatch a exp na probe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jak dla mnie odpada: *Większa ilość czitów *Nie przyjemna gra *Brak gry dla ludzi bez premek chyba ze nadal bd murarz to wtedy wgl nie ma sensu Można było by edytować czas tak do 2 minut więcej było by gry i niebyło by problemu z banowaniem za pake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jak wolicie i gracze ja tylko dalem propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 DM Odpada na 100 . Cod zostaje taki jaki jest. Ew kilka innych poprawek.Murarz do 5-8 sec bo 15 to za duzo ..Poprawić geniusza , bo niby 1/4 a z pompy zabicie kogoś graniczy z cudem Zablokowac 2x naboje na Murarz/ Amadeusz i Podpalacz.. Boo złapie któryś 2x nabojki ii nie ma gry wgl .Jeszcze coś wyszponce to dam znać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 I jeszcze w premkach niewidocznosc bo znikają bo 3 rundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Masz od propozycji specjalny temat -.-. co do bugów, w najbliższym czasie będzie to zrobione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi