patriotaRM 6 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 1. Nick:PatriotA!.962. Imię:Łukasz3. Wiek: 18 jutro 4. Znajomość Amx = dobre -85. Mikrofon(Tak/Nie)TAK6. Składka(Tak/Nie):TAK7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...6&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**;Łukasz , 18 lat , jestem z Bytomia na Górnym Śląsku , uczęszczam do Technikum Górniczego , interesuje się sportem ( siłownia , piłka nożna ) Jeżeli chodzi o funkcję admina to wydaje mi się ze się nadaje dobry kontakt z graczami , ogarniam axm , jestem aktywny , dam rade 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:2-611. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w różnych nie umiem tego określić 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 latek 13. Czy byłeś już adminem? tak I dodam coś od siebie mając wcześniej admina straciłem go z dziwnych powodów.. ale nie ma co wracać do tego co było.. Proszę o drugą szanse. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jestem na TAK. -Amx, -aktywność, -ogarnięty jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jestem na TAK -AMX -Ogarnia -Składka -Często gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zdecydowanie na tak Ogarnięty, często bywa na serwerze, wgl się nadaje. Kultura gry, da się z kolesiem pogadac. Ogarnia amx, pozatym miał adma. Jak nie on to kto inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Patriota już Tobie mówiłem. Biegnij za mną ! ... Ale na tak Jest ogarnięty kulturalny i ogarnięty itd itd xd Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uchiha Itachi 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Na początku byłem na tak, ale OLA ma racje, miałeś admina, ale go straciłeś na pewno nie bez powodu. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jestem na Tak : aktywność + składka + wiek + mikro + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jestem na TAK Amx + Wiek + Składka + Często gra + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Amx + Często gra + Wiek + Składka + Był już adminem + Jestem na tak Pozdrowienia, Gruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jestem na tak To jest napisane jakby o mnie ;] Często Cie widuję Nie jesteś wulgarny Dobry kontakt z innymi Miałeś już adma :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLA 11 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jestem na NIE. Jest już tylu adminów, że wystarczy, po co kolejny? ostatnio same problemy z "nowo" przyjętymi ciągle są. Zawsze jakiś admin jest na serwerze, więc kolejny niepotrzebny. Poza tym, badzcie sprawiedliwi, a nie po "znajomości" piszecie, ze jesteście na TAK. Patriota, to że byłeś już adminem niczego nie wnosi, podanie niżej pod Twoim również ma w sobie, ze chłopak była adminem i stracił, tak jak Ty z dziwnych powodów, a go nie dostał, więc jeżeli go dostaniesz, to będzie to niesprawiedliwe w stosunku do innych graczy, którzy złożyli i zostali odepchnieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Z uwagi na to, że często grasz, ogarniasz AMX i masz dobry kontakt z graczami, jestem na TAK ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ziomek jestem na Tak . Wszytko jest ok ale jest tyle adminów ze to masakra .. Moim zdaniem na okres probny , trzeba zobaczyc jak to bedzie wygladalo z tyloma adminami.. Druga sprawa prosze o zrobienie jakiegos miesiecznej rozpiski jak i co maja admini godzin na bf2 . Przez to zwolni sie moze miejsce i wejdziesz ty .. Tyle odemnie .. Pozdrawiam Cwaniaczek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jestem na tak-amx-wiek-aktywny-ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jestem na Tak Widze go na serwerze Wiek Amxx Co tu wiecej chcieć? @@ Ola ale oco tobie biega? Patriota złożył tak samo podanie jak i konus więc obydwaj powinni być sprawiedliwie ocenieci. Napisałem na Nie u konusa a Ty odrazu się na mnie rzucasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0pe 11 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jak dla mnie to brak steama z miejsca skreśla tą kandydaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ja to jestem na tak, ogarnia, wiek, mikro, jest spoko.. tak myślę że zwolni się miejsce po mnie a Ty mnie zastąpisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejuJeju 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jestem . na tak ogarnietty wiek . mikro ma , myśle ze sie nada na Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Poparcie masz pisz na pw/gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi