Senrox 869 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Nick na forum: adanoiWiek: 17latStaż na Forum: 2lata?Znajomość Regulaminów: bdbCzas jaki możesz poświecić na forum: 3/5hZnajomość funkcji Moderatora: bdbDlaczego ty?(Kilka argumentów): Coraz miej osób jest w gronie Moderatorów, większość osób które w nim było zrezygnowało, więc myślę że nowe siły zawsze się przydadzą. Praca moderatora nie jest mi obca, także z tym problemu by nie było. Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Moje pomysły zostały już wdrożone ale jeszcze mam parę, tylko muszę je lepiej opracować Wymagania: Co najmniej 20 dni spędzonych na forum - jest Przynajmniej 200 postów napisanych na forum - jest Konto na forum powyżej 4 miesięcy - jest Ukończenie 15 lat || Global Moderator - Ukończone 16 lat - jest Chęć pomagania innym użytkownikom - jest Czyste konto (Brak warnów) - jest Osoba kandydująca na stanowisko moderatora musi być rozpoznawana na forum - jest Dobra znajomość regulaminów forum - jest Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji - jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Piszesz podanie na moderatora, powinieneś się bardziej rozpisać, podać więcej argumentów, ale widzę, że tego nie zrobiłeś. Wygląda to tak jakbyś miał to gdzieś. Jeśli się nie mylę, straciłeś moderatora już dwa razy . Prawda jest taka, że nie widać na forum żadnego aktywnego moderatora, więc myślę, że można przyjąć cię na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Widac Cie na forum, piszesz posty. Zajmujesz sie dzialem graficznym raxem z Jamesem. Wiec dam Ci Tak. Tylko niepokoi mnie to ze masz trochę agresywny styl bycia i czasem Twoje posty to pokazują. Ja osobiście nie odczuwam, wrecz powiem dogaduje sie z Toba;). Życzę Powodzenia; ). @ Nessia . Piszesz ze nie widac zModeratorow. Przyznam ze siedze z 2 godziny minimalnie w ciagu dnia i przegladam forum. Ale skoro nie mam nic do dodania bo temat mnie nie dotyczy to po co mam pisać non stop. Pisze tam gdzie chce miec swoje zdanie. Wiec nie wiem czego oczekujesz? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Twój styl wypowiedzi jest czasami agresywny. Zdarzają ci się błedy ortograficzne i to czasem poważne :x Na razie na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A ja jestem i będę na nie. Masz dziwne jazdy, pokazałeś co potrafisz już 2/3 razy. Myślę że nawet okres próbny Ci się nie należy. Twoje zachowanie w kierunku do administracji jest banalne, co pokazujesz na tsie. Jeszcze raz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ja także jestem na nie i nie będę. Od razu kiedy pojawiłem się na forum miałeś do mnie jakieś "ale" gdy prowadziłem HydePark, Twoje posty także nie są zbytnio dostosowane do norm dziennych, ile razy już przepraszałeś H@, 3, 4 ?Jaki okres próbny ? On swoje szanse miał 2/3 razy. Nie spisał się, więc no niestety. Teraz tylko czekam, aż "zjedziesz" mnie na PW .Więc co podsumowanie, nie nadajesz się. Dlaczego? Dlatego, że nie umiesz się zachować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ja jestem na nie. Zachowujesz się jak jakiś gimbus wystarczy Ciebie posłuchać na TS'ie. Co chwile jakieś wulgaryzmy i wyzwiska. Według mnie nie zasługujesz na tę rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi