maikeru 176 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jak będę miał chwilę to mogę napisać królestwo magii bo labirynt już jest ;d Sory, nie przyjrzałem się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 W sobotę powinna się pojawić recenzja królestwa ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Chce zobaczyć recenzje kiseijuu: sei no kakuritsu. Jedno z lepszych anime jakie oglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Serio, nikt mi nie wierzył, a teraz chyba wszyscy to widzieli xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Inka zwracam honor anime świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Dałbym lajka ale limit już mam ;D tak ogólnie może ktoś napisze recenzje Death note ? ;d Edytowane 10 Stycznia 2015 przez ziomm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jak dostanę neta to wieczorem wstawię, najpóźniej jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dałbym lajka ale limit już mam ;D tak ogólnie może ktoś napisze recenzje Death note ? ;d ale ty jesteś ślepy . Przecież DN to była nasza pierwsza recenzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 ale ty jesteś ślepy . Przecież DN to była nasza pierwsza recenzja. ups, mój błąd xd. Zabieram się do czytania ^^ dzięki ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Shinsekai Yori, chętnie bym poczytał co sądzicie o tym anime Redline - kinówka z 2009 (wyścigowe). Też chętnie przeczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Shinsekai Yori, chętnie bym poczytał co sądzicie o tym anime Jaki to gatunek? Jak pierwsze odcinki mnie zainteresują to obejrzę Co się wiążę z recenzją. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Seirei Tsukai No Blade Dance, dlaczego? Jestem ciekaw co ktoś o tym sądzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Uwaga otwierasz na własną odpowiedzialność ! Boku no pico ! Bo umiem tego opisać. Kto się tego podejmie jest wariatem. Nie odpowiadam wszelakie problemy po obejrzeniu tej krótkiej "dziwnej" serii ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Zamawiam recenzję Nanatsu no taizai, która pojawi się po zakończeniu sezonu . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 @Neffju przyjmuję wyzwanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Chciałbym zobaczyć recenzję dwóch anime Death Parade - chyba każdy już słyszał Danshi Koukousei no Nichijou - Boska komedia o życiu zwykłych licealistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Człowieki podjąłem się mega trudnego zadania, mianowicie Naruto. Sezon 1 za mną i postaram się stworzyć porządną reckę tego zacnego anime. Z tego miejsca powiem, że zajmie mi to pewnie trochę czasu (kto oglądał ten wie ile tam się dzieje). W międzyczasie postaram się dodać reckę tego od Neffa. Neff ja pitole :X co ty oglądasz xD. Przegrałem wyzwanie, odpadam, ja pitole co to ma być XD. To nawet ja tak mózgu zrytego nie mam xD. Edytowane 8 Marca 2015 przez Rias Gremory 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesu 20 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja bym chciał zobaczyć recenzje 4 anime: Ao No Exorcist K Beelzebub Zankyou no Terror Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) @Rias opisz 1 sezon, a jeśli pozwolisz ja zajmę się naruto shippuuden. Oglądam naruto od dzieciaka i chyba sobie z tym poradzęc. Dodatkowo jestem na bieżąco z odcinkami, więc chętnie się podejme @edit Widze że nie tylko ja pamiętam czasy naruto na jetixie Edytowane 9 Marca 2015 przez נαѕкιєя 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja z kuzynem to samo ;D. Pamiętam jak za dzieciaka na Jetix leciało to oglądaliśmy. Jaskier to zostawiam tobie Shippuudena. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesu 20 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) @Rias opisz 1 sezon, a jeśli pozwolisz ja zajmę się naruto shippuuden. Oglądam naruto od dzieciaka i chyba sobie z tym poradzęc. Dodatkowo jestem na bieżąco z odcinkami, więc chętnie się podejme @edit Widze że nie tylko ja pamiętam czasy naruto na jetixie Ja z kuzynem to samo ;D. Pamiętam jak za dzieciaka na Jetix leciało to oglądaliśmy. Jaskier to zostawiam tobie Shippuudena. Jeżeli mnie pamięć nie myli to Naruto na Jetixie leciało do egzaminu na chūnina. Ja i tak nie zapomnę Króla Szamanów Edytowane 9 Marca 2015 przez Hesu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja i tak nie zapomnę Króla Szamanów Nie tylko ty . Hmmm może obejrzę sobie ^^. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) doszło trochę dalej jak babunia wracała do wioski a nie egzamin ps po polsku na maxa zrąbali to co mówią aż w uczy bolały CHROME SHELLED REGIOS ktoś oglądał Mi chodzilo o naruto nie o krola szamanow Edytowane 9 Marca 2015 przez iss9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesu 20 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) doszło trochę dalej jak babunia wracała do wioski a nie egzamin ps po polsku na maxa zrąbali to co mówią aż w uczy bolały CHROME SHELLED REGIOS ktoś oglądał Chrome Shelled nie oglądałem. Ale pamiętam że Król Szamanów miał bardzo fajny lektor. https://www.youtube.com/watch?v=ObsDxZdRh90 Edytowane 9 Marca 2015 przez Hesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) CHROME SHELLED REGIOS ktoś oglądał No oglądałem o co chodzi ? No właśnie król szamanów to wyjątek u mnie w anime i oglądałem z lektorem ;x może dlatego, że w dzieciństwie też leciał z lektorem i się przyzwyczaiłem ^^. Jeszcze pamiętam część openingu . Edytowane 10 Marca 2015 przez ziomm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi