Pride 544 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Szamanów królem być Czekam na recenzję Shinsekai Yori [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Zobaczymy kto mq zryty beret i da recenzje green green ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 @iss9 ja już widziałem to anime i osobiście uważam że albo ono nie jest aż tak zryte albo ja już jestem aż za bardzo :jezyk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 @iss9 co chciałeś z tym chrome shelled regios? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Poczatek byl ladnie zryty ale koniec. Green szkoda gadac A z chrome by sie przydala recnzja bo cos do sao podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) No ok to sobie w tym tygodniu przypomnę serię i jak będę miał czas to napiszę recenzję ^^. No tylko nie wiem w czym ci przypomina SAO no ale ok . Edytowane 15 Marca 2015 przez ziomm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Moim zdaniem, najlepszym anime na świecie jest Naruto. Dlaczego? Ponieważ Naruto (jako bohater) bardzo przypomina mi mnie, nigdy się nie poddaje, chce wszystkim udowodnić ile jest wart, nigdy nie miał w życiu łatwo itd. Najlepsze Anime Ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Przestarzałe. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi