KaTa1906 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dziś godzina 13:05 chaiłem wejść na serwer, patrze a tu zostałeś zbanowany... 3 razy wstawiałem ss'y , i 3 razy ub w teraz jakiś admin pisze "perfidne wh" + to ze nie było mnie wtedy na serwerze... Przykro mi bardzo nwm o co wam chodzi ... POZDRAWIAM KATA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nick Admina, który zbanował? Pozdrawiam KreJJzoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTa1906 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 3maj wycinek z konsoli . bez ip i steam. Nie było mnei na serwerze ... ;x I nie widziałem dopierdole teraz wchodze a tu ban ... ;x [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : KaTa. [AMXBans] Powod : ' perfidne wh ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wczoraj napisałem swojego posta który zaważył na banie. Przedostatni post. TEMAT: http://forum.cs-classic.pl/topic/22719-ssy-kata-po-raz-3-d/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Bana masz od PapajOCB. link: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=72104 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ban jest ode mnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi