Muszka 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Co sie dzieje na tym serwie dostaje bana po dwoch dniach za niby jakies wyzywanie obrazanie, skoro ja nic na ten temat nie wiem. Czy mogli byscie dac ub bo nic z tego nie rozumiem. Zdazylem zaczac przygodne na cs-classic a juz takie dziwne problemy. Pozdrawiam Zielone mysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0pe 11 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/615-wz%C3%B3r-pro%C5%9Bba-o-ub/ Dostosuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 zastosuj się do wzoru i daj na ss'y jeżeli admin ci zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszka 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dobra to ja podziękuje jednak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muszka 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dodam jeszcze ze moze ktos podszyl sie pode mnie i byc moze obrazil admina ale bynajmniej nie moja ta sprawka. Z tego co widzialem niektorzy za obraze dostali na pol godziny ban nie na cala dobe i zazwyczaj dostaja zaraz po incydencie a nie dwa dni pozniej jak mialo to miejsce w moim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zastosuj się♣ do wzoru, podaj wycinek z konsoli i link do bana, admin ma 24h na podanie dowodów na obrazę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Admin nie ma prawa dawać bana za 2 dni w tył ja bym na twoim miejscu napisał skargę na owego admina Powód bana: Przedwczoraj obrażałeś i groziłeś adminowi Ode mnie masz ub, a ze skargą jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi