Rastafari 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Rastafari 2.Nick admina/gracza który zawinił: Have a nice day ! ^_^ 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: NIŻEJ 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!==== Zbanowany nick : Rastafari==== Zbanowane IP : 194.181.133.202==== Admin : Have a nice day ! ^_^==== Powod Bana : latasz jak opetany na soczku==== Wygasa : 08/22/2014 - 19 : 22 : 30 ( od 08/22/2014 - 18 : 52 : 30 )Kicked by Console: [NeoBans] ZbanowanyKicked :[NeoBans] Z 6.Opis sytuacji: Otóż gram sobie na perkach : Soczek i Pułki i wielokrotnie zabijałem admina Have a nice day ! ^_^ . No ale jak to przecież Have jest najlepszy on nie moze ginąć ... dlatego dostałem bana .. jak zauważyłem powód to padłem . Nie wiem jak on dostał adma ale Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Grałem akurat ale niestety nie patrzalem jak biega rastafari wiec zostawie bez komentarza -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Słuchaj jeżeli biegałeś ciągle i strzelałeś bez przerwy to może dlatego dostałeś bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Niech któryś poda hltv jeżeli to prawda ban był słuszny, moim zdaniem jednak nie jestem pewien czy jest taka zapiska w regulaminie i będzie musiał to opiekun serwa rozstrzygnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jeżeli ktoś lata i naparza na pałę wszędzie bez przerw to moim zdaniem ban się należy. Jeżeli napisałeś skargę to podaj nam nagranie z hltv i się roztrzygnie. nie patrzalem patrzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ban słuszny, nie po to jest ten perk, żeby go nadużywać. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi