Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Tak jak w temacie wszystkie błędy i bugi i poprawki pisac tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Godzina 23:00 ~ Małe mapy. Lecz jest do do usunięcia ponieważ serwer ciągle prawie full Ninja ~ Po wciśnięciu '' Q '' mamy znów stary model noża Runy + Kamienie nie dropią Klasa Zniewolony ~ Okrzyk minimum 32 sec Plugin który wywala za afk na spect nie działa Plugin o tych powodach do kicków jeszcze nie został wgrany Mapa cs_bikini jak i de_sunny jest zle wgrana. Przy końcówce ładowania cs się zawiesza. I to nie tylko u mnie. 100 procent mapy są zle wgrane Serwer się wyłącza Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez -_- Run nie ruszałem, więc na pewno nic tam się z nimi nie dzieje. Kamienie naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 mapa de_sunny źle wgrana (nastąpił crash serwera przed rozpoczęciem owej mapy) kamienie dalej się nie dropią .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 ja wczoraj weszlem kolo +- 21 jak bylo sunny i zaliczylem fatal errror z modelemi vipow ct i tt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Przecież modele zostały już usuniete. Mapcykl nocny został zmieniony jest on od 24 do 8 Co do modelu to nie ja go wgrywałem, przekaże -_- Runy dropią, kamienie dropią na 100% na VIPIE, a bez flagi T podobno nie lecą sprawdzimy to. Okrzyk wiem, za długo odpycha , sprawdzimy to. Plugin działa, lecz wywala po dłuższym afk na spectcie. Wgram jak będę miał czas. cs_bikini usunięta, de_sunny sprawdzę zaraz. Serwer się wyłącza? Może więcej coś na ten temat, crashe są z jakiej na jaką mape? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mapa de_sunny działa, 20/20 crash był pewnie spowodowany czymś innym, ale ja tego nie zobaczę bo mam ograniczony dostęp na pukawce do diablo. ## dziwne, crash nastąpił po 5 minucie gry na mapie de_sunny, lecz nie zobaczę z jakiego powodu bo nie mam dostępu. Mape usuwam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Rsy nie grają W 1 rundzie powinna być blokada zakupu broni typu m4 , ak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Rsy nie grają W 1 rundzie powinna być blokada zakupu broni typu m4 , ak. Jak nie grają, jak grają? ;o Po co? Złoto jest właśnie do tego przeznaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Gracze mają vipa i nie widzą skąd nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zniewolonemu na nożu dać ładowanie się 10 hp za każdym razem bo tak naprawde Zniewolonemu inteligencja jest nie potrzebna i okrzyk powinien zabierać od 5 do 10 HP bo 3 HP to stanowczo za mało .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zniewolonemu na nożu dać ładowanie się 10 hp za każdym razem bo tak naprawde Zniewolonemu inteligencja jest nie potrzebna i okrzyk powinien zabierać od 5 do 10 HP bo 3 HP to stanowczo za mało .. Ten okrzyk działa za długo, zacznijmy od tego i to i tak dużo te dmg pomaga bo slychac czy ktoś jest w pobliżu jak go uderza. Co do VIPA, tak na prawdę go nie mają tylko się przedrostek im czasami dodaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonkreT 2 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 itemy które dają większy exp są zbugowane przykladowo kupię exp i dostaje 25 + to bylo jeszcze jak jest exp x2 to 50 a dzięki itemowi 55 expa dosaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nic nie jest zbugowane, bo nic nie było z tymi itemami zmieniane, ani z expem, więc jest to nie możliwe, a wszystko działało poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 i jak masz zamiar coś Zniewolonemu dodać na nożu i ten okrzyk zmienić ? bo jak nie to przenosze wszystko na zwykłą klase bo on jest gorszy np od Duriela .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie jest gorszy, zastanowię się co do zniewolonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 a kamienie kiedy zaczną dropić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Powinny już dropić, ustawiłem je tak jak były ustawione przed resetem, czyli po zabiciu jest jakaś tam szansa na ich drop, bodajże 10-20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja 37 poziom i moze z 20 kamieni mi dropło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Czyli działa. Szansa na ich drop jest mała, kombinuje z dropem dla VIP'a. Proszę na razie poczekać, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Naprawiono Errory (będę sprawdzał jeszcze logi, ale chyba wszystkie wyeliminowałem) Dodano do VIp'a drop. VIP ma 1/5, a zwykły gracz 1/11 Lekka poprawka w kodzie Mam nadzieję, że wszytko będzie działać bez problemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jeszcze pozostało kilka bugów. Między innymi Ninja ~ Po wciśnięciu '' Q '' mamy znów stary model noża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 To rozpisz mi je, nad modelem walcze i mam nadzieję, że niedługo te starcie wygram, ale tak jak wspomniałem już kiedyś cała edycja silnika nie jest dość łatwa, a ja miałem niecałą godzinę by ogarnąć cały ten wasz wpis ;d, więc mogą pojawić się błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Korzenie są przesadzone trzymają 10-11 sekund. Proponowałbym obniżyć do 6 - 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie obniżę im do 6 sekund trzymania bo klasa nic oprócz korzeni i tej furii nie ma, obniżymy trzymanie korzeni do 8 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Korzenie nadal 11 sekund trzymają Prosiłbym o dodanie jakiś normalnych map typu infero , dd2 , nuke. Gramy ciągle na jakiś dure mapy typu 1 mapa a w niej dd2 + nuke + infero + westwood OMG? Nikt nei zna na nich bsow nikt celow nie robi... Dodajce zwykłe mapy a nie wydziwiacie.. Klasa barbarzyńca nie odnawia mu sie magazynek za zabicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi