Kajman 45 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Potwierdzam zapisaly sie 2 pirwsze powody przez nas napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Napiszcie mi po prostu powody jakie chcecie, a ja je wpiszę. Co do kos, proszę sprawdzić na next mapie czy już nie buguje ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 powody do kickow: AFKZmien NickCeleCampisznie wiem chyba tyle jak cos to sie dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dopisać można Ping Ogarnij Klatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 AFK Ogarnij ping Cele mapy Micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 W przypadku ulepszenia za manę umiejętności druida regeneracja zdrowia wyświetla się wartość [9 hp] która jest wartością bazową więc powinna być raczej wartość większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 W przypadku ulepszenia za manę umiejętności druida regeneracja zdrowia wyświetla się wartość [9 hp] która jest wartością bazową więc powinna być raczej wartość większa. Zostanie to poprawione jeszcze dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 co do ulepszania klas za mane : Stamina - o 1 sekunde krócej koszt = 400 many, jak dla mnie nie ma to sensu nie dość, że za drogo to jeszcze 1 sekunda krócej to jest nic, np 1/5 odbicia u pala za 400 jest jak najbardziej okej lecz te staminy za 400 są przesadzone bardzo bym prosił o zmiane wszystkich stamin, żeby to kosztowało chociaż 250 many lub jak już ma być 400 many to, żeby stamina trwała 2 - 3 sekundy krócej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 co do ulepszania klas za mane : Stamina - o 1 sekunde krócej koszt = 400 many, jak dla mnie nie ma to sensu nie dość, że za drogo to jeszcze 1 sekunda krócej to jest nic, np 1/5 odbicia u pala za 400 jest jak najbardziej okej lecz te staminy za 400 są przesadzone bardzo bym prosił o zmiane wszystkich stamin, żeby to kosztowało chociaż 250 many lub jak już ma być 400 many to, żeby stamina trwała 2 - 3 sekundy krócej Modyfikacja ta nie będzie przez parę miesięcy, będzie ona dłużej niż poprzednia, nie ma sensu tego zmieniac, i tak każdy najpierw robi inne umiejętności które są bardziej przydatniejsze niż stamina, a stamine na koniec sobie zostawiają, jak byśmy zmniejszyli koszt to za szybko byście się rozwinęli za manę i co potem z nią byście robili? Nic. Do tego doszła wymiana kamieni na złoto / mane - losowo / losowa ilośc. Na razie zostaje jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 A mógłyś powiedzieć jaką ilość najmniejszą i największą można wylosować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Złoto: 1-50 Mana: 1-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GigaByte 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Mapa de_romans jest zbugowana ponieważ, gdyż tt się respi jeden z nich respi się w skrzyni i nie może sie ruszać lecz może strzelać, gdy ct tamtędy przechodzi nie może zadać obrażen w zbugowanego gracza, lecz ten może ich normalnie bić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja na tej mapie zauważyłem że czasem nie można się zrespić i dedamy. Mapa do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Mapa została usunięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 jutro się za to zabiore dzisiaj nie jestem w stanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Jutro zostaną wgrane dźwięki z HS, Multi Kill itd. Jutro coś będziemy kombinowac z lepszym zabezpieczeniem przed bugowaniem złota. Możliwe, że jutro pojawi się event w godzinach wieczornych ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dziś zostanie naprawiony: - Quest numer 12 " Siedem Grobowców " nie zlicza zabic w plecy. - Sklep ninjy zostanie ciut edytowany, ceny zostaną powiększone , ponieważ ceny są nie wporządku do porównania innych klas np. ninja może kupic za 12.5k $ expa, ale ona nie kupuje broni itd. - Możliwe że dziś ogarnę jeszcze te dźwięki i wgram ( nie jestem pewien czy dam rade dzisiaj ) - Dziś event 16:00 - 21:00 runy beda leciały x3 szybciej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Regeneracja zdrowia na druidzie wciąż nie została naprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Rozwinięcie tej regeneracji za mane u druida działa poprawnie lecz jest źle po prostu napisane, ale jak rozwiniesz to będziesz miał +1. Poprawimy to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Lekko zmieniony mapcykl, duże narzekanie na co po niektóre mapy były. de_dust2_2009de_westwoodcs_assault_upcde_luxorde_dustde_nuke_rareade_westtimede_museumcs_dust2de_lidlde_scudde_office_ratsde_bluede_nukecs_estatede_dust2de_infernode_eldoradode_dustyazteccs_italyde_clan1_millde_industde_perfect_inferno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Wczoraj zostało naprawione: - BUG: Jeśli się rozwijało 2x runę, to za 3 razem jak się próbowało rozwinąc, pisało, że można rozwinąc maxymalnie 2 razy, i zabierało 150 złota - już nie zabiera, zostało to naprawione. Nasze Plany na kolejne nowości, które zostaną zrobione i dodane wkrótce: - Dodanie najlepszym graczom top3 z danej mapy - TOP3 oprócz expa będzie dostawało również troszeczkę złota. - Podrasowanie ulepszania run - na bardziej opłacalne. - Naprawienie IMPA - zablokowanie TP na freezetime oraz przetestowanie jego skilla zmiana broni na nóż, prawdopodobnie o 1% będzie miał mniej na zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat_z_honolulu 0 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ja mam takie pytanie. Gram łowcą. I chyba mam takiego buga, że czasami po wystrzale kusza nie chce się ładować. Dopiero po wciśnięciu R znowu się ładuje. Nie jestem pewny czy to tak ma być czy może to jest bug ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Sprawdzę to, ale chyba zawsze tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nasze Plany na kolejne nowości, które zostaną zrobione i dodane wkrótce: - Dodanie najlepszym graczom top3 z danej mapy - TOP3 oprócz expa będzie dostawało również troszeczkę złota. - Podrasowanie ulepszania run - na bardziej opłacalne. - Naprawienie IMPA - zablokowanie TP na freezetime oraz przetestowanie jego skilla zmiana broni na nóż, prawdopodobnie o 1% będzie miał mniej na zmianę. - Zmiana cen umiejętności za złoto. - Dodanie za złoto umiejętnośc redukcje -5 dmg. Poprawki: - Klasa: Sługa Zniszczenia - zmniejszymy zasięg pioruna. - Klasa: Imp - zablokujemy TP na freezetime, znerfienie o 1% zmiany broni na nóż. - Runa obsidian zostanie osłabiona tzn, będzie można ją ulepszyc tylko raz, a nie 2 jak do tej pory ( Powodem jest BUG na nekromancie gdy ma runę na 3 poziomie obsidian i sie leczy na nożu to mu ciągle zasuwa hp, nawet paska nie widac tylko leczy ciągle, oraz na zjawie można wyciągnąc nim 10k hp ) - Zablokujemy ulepszanie runy: Shael, ponieważ po ulepszeniu i tak nic nie daje, a gracze ją ulepszają z myślą, że da jakieś większe bonusy. Poprawki zostaną wprowadzone jak najszybciej, a nowości w tym miesiącu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi