Shakugan No Shana 81 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nick: YoshinoWiek: 15Staż gry Counter-Strike: 4-5 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Jeszcze nie, składam podanie by się nauczyć, ale przed tym popytałem kilku Ub-team'owcow jak się to robi, poczytałem poradniki, posprawdzałem ss'y i różne prośby o ub, więc mniej więcej już wiem jak się to robi, jakby były problemy spytam się kogoś z tą rangą o pomoc.Ile czasu poświęcasz forum?: Zobaczymy po wakacjach . Ale i tak chyba się to nie zmieni z 3-5h napewno.Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak, kiedyś wh, aim przez 2 dni oraz sh.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:O ile się nie mylę, to 2 warny, raz na serwerze za zbugowanię miny na CoD'zie 45k, niesłusznie za komendę na speeda a reszta pod moim nickiem to podszywki. ( Widac po ip / steam id ) Na nicku Shana rzecz jasna.Doświadczenie na podobnym stanowisku:.Z tego co słyszałem, to nie jest zbyt trudne, główne doświadczenie mam poprzez adminowanie więc myślę, że tutaj dobrze Mi pójdzie ponieważ na CoD'zie byłem jednym z lepszych adminów.Informacje o sobie lub uwagi: Witam, Mam na imię Kacper, mam 15 lat, interesuje się sportem, muzyką, Anime & Mangą, w wolnych chwilach poczytam książkę, zagram na komputerze, posiedzę na forum i pomogę innym. Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom Po to żyje . Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + ( Niekiedy się stresuje i przez to robię błędy.) Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) +/- Na koniec chciałbym dodać, że proszę tylko o szanse, ponieważ chce nauczyć się pełnienia tej funkcji, jeśli się nie nadaje, nie ma problemu . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi