Shakugan No Shana 81 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Nick: YoshinoWiek: 15Staż gry Counter-Strike: 4-5 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Jeszcze nie, składam podanie by się nauczyć, ale przed tym popytałem kilku Ub-team'owcow jak się to robi, poczytałem poradniki, posprawdzałem ss'y i różne prośby o ub, więc mniej więcej już wiem jak się to robi, jakby były problemy spytam się kogoś z tą rangą o pomoc.Ile czasu poświęcasz forum?: Zobaczymy po wakacjach . Ale i tak chyba się to nie zmieni z 3-5h napewno.Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak, kiedyś wh, aim przez 2 dni oraz sh.Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:O ile się nie mylę, to 2 warny, raz na serwerze za zbugowanię miny na CoD'zie 45k, niesłusznie za komendę na speeda a reszta pod moim nickiem to podszywki. ( Widac po ip / steam id ) Na nicku Shana rzecz jasna.Doświadczenie na podobnym stanowisku:.Z tego co słyszałem, to nie jest zbyt trudne, główne doświadczenie mam poprzez adminowanie więc myślę, że tutaj dobrze Mi pójdzie ponieważ na CoD'zie byłem jednym z lepszych adminów.Informacje o sobie lub uwagi: Witam, Mam na imię Kacper, mam 15 lat, interesuje się sportem, muzyką, Anime & Mangą, w wolnych chwilach poczytam książkę, zagram na komputerze, posiedzę na forum i pomogę innym. Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom Po to żyje . Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + ( Niekiedy się stresuje i przez to robię błędy.) Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) +/- Na koniec chciałbym dodać, że proszę tylko o szanse, ponieważ chce nauczyć się pełnienia tej funkcji, jeśli się nie nadaje, nie ma problemu . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi