Makaveli. 2 153 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wiek: 17 w październiku Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 9d 18h co daje 234h Doświadczenie na podobnym stanowisku: Nie mam ale gdzieś je nabyć muszę Dlaczego akurat Ty?: Bo muzyka to moje życie. Nie ma dnia żebym jej nie słuchał. Co parę dni latam po różnych stronkach i szukam nowości. Nie ukrywam że najbardziej lubię rap i reggae ale lubię też rock i pop. Miałem parę pomysłów dotyczących działu muzyka ale -_- pisałem ci kiedyś na pw Co chciałbyś wnieść jako DJ?: Pod koniec każdego roku będę robił zestawienie najlepszy artysta roku i najlepsza płyta roku każdego gatunku. W dodatku mam pomysł z tematem hip-hop one sound. Będę podawał wam raz na tydzień jakąś nutkę z rapu. Nie będzie to puste wrzucanie. Podam wam tekst opiszę dlaczego akurat ta piosenka. Chcę was po prostu zarazić moją pasją- muzyką Postawie ten dział na nogi Co najmniej 2 dni spędzone na forum +Przynajmniej 30 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej dwóch tygodni +Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) +Dobra znajomość regulaminów forum +Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji +Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi