Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Chciałbym aby praca adminiow na tym serwie została doceniona a.nie tylko skargi i skargi :-D Oni się poświęcają cały dzień grają i ogarniaja a nikt ich nie pochwali:-D Czas to zmienić :-P Z mojej strony chciałbym pochwalić Mazowieckiego Marcina za wprowadzenie genialnej atmosfery , Jimmiego za fachowość, oraz Haze za całokształt i sposób w jaki przemawia:-P Gratulacje Panowie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Na pewno pochwała zostanie doceniona, oby więcej takich wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 A Ja? heehe, w końcu jakiś fajny post dotyczący Administratorów servera aż miło się czyta takie posty, dziękujemy i do zobaczenia na DD2! Pozdrawiam KreJJzoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Czuję się pokrzywdzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Przepraszam bardzo za niepełne dane chciałem zostawić coś dla innych :-D Trevor przepraszam Ciebie również chwalić chwalić :-P KREJJZOLL z Tobą mało co grałem ale nie mam żadnych zastrzeżeń:-D Jeszcze wielu admów zasługuje na pochwały :-D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nie, nie...Właśnie dobrze, że wymieniłeś tylko tych adminów, widać w Twoich oczach najbardziej się spisują.A dobrze dlatego, że reszta adminów zobaczy, że nie dają od siebie 100% i wezmą się do roboty (Mam taką nadzieję) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Lizus;p, Btw nie od dzis wiadomo, ze admini z dd2 sa profesjonalistami, tak dobrze nazwazłem ich. Robia co do nich trzeba, słuchaja ,karają, pomagaja. Cenie ich za to, i za bardzo zryte poczucie humoru, choć niektórzy sa jeszcze niepełnoletni zachowują sie naprawdę odpowiedzialnie, poważnie do danej sytuacji. Oby dalej był taki team. Tylko szkoda, że jest KWAS pomiędzy niektórymi i sa wypociny na forum.. Pisałem o: Trevorce:) Krejzolu Marcinie Hardwellu Haze Jimmy The Torture Never Stops Mouse z reszta nie mam kontaktu wiec sie nie wypowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dziękuję , oby więcej takich wpisów . Bardzo miło się czyta taki wpis . Teraz obecnie znajdziesz mnie na ts , rzadko co mam czas zeby pograc . Takze jeszcze raz wielkie dzieki , no i trzymaj sie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dziękówka Miło że doceniasz pracę naszej ekipy Hannibal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kos-Bomba:* 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Oo w końcu ktoś pochwalił administracje dd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mniej lizania sie po jajcach, a wiecej aktywnosci. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wiesz Hardwell zapewne jak jest możliwość to są aktywni, mogę się mylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak 2 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 TAk jest tacy admini to złoto na serwie:D ta trójka zasłużyła na pochwały a ten krejzzol mam inne zdanie na jego temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 @Polak o Tobie już nie będę się wypowiadać, bo po prostu szkoda mi słów . Hannibal dzięki wielkie, że nas doceniasz długo z nami grasz i często. Jesteś jednym z najfajniejszych graczy na serwie, bo można z Tobą pogadać, pośmiać się i do tego dobrze grasz. Tyle ode mnie. Pozdrawiam KreJJzoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dzięki bardzo Hannibal .Pozdrówki The Torture . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 I już nie usłyszysz jak ja przemawiam , siemaneczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 ADMINI SOM ZALOSNI, TYLKO DAJOM BANY CZYSTYM GRACZOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Twoja ortografia jest żałosna. Powiem tyle, byłem kiedyś na serwie i grał czit admin był ale po napisaniu kilkukrotnie nie zareagował ani razu, potem wbił inny i od razu zareagował, nie będę pisał kto bo to było dawno i ten admin mógł się w tej roli poprawić, do reszty nie mam zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi