69. 8 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 0:20 smoke i dokładna pesta w głowe? Normalna akcja ,(Według mnie ) ,jeżeli widzę smoke to strzelam seriami /full auto w smoke to ,że był hs to czysty fart. 0:47 bardzo szybka reakcja na przebiegający model, słuch? Nie pamiętam tego ,może info dostałem lub usłyszałem ,nie mam pojęcia. 3:10 dokładny skanik w model, rozumiem, ze było info, ale zeby tak dokładnie ,dostałem info skan jak skan tym razem z efektem na +. 4:50 po co jechac po swoim? nie rozumiem - 4:50 chyba za szybko Myszka Logitech M705 szybkie to jak ,brzydko mówiąc "kutas w cipe" 5:05 model 07:08 bez zastanowniea i zadnego zachomowania rusza na model : Może przypadeg ? Myszka tak poszła ? nwm 07:20 wyczekuje na awp / esp?, następna akcja to fart? Ja tu widze specjalne podejscie do krawędzi a następnie dokladne skany w model Normalna akcja (jak dla mnie) mierzenie jak mierzenie znam mapę 7:52 model. Przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Prosze o nie karanie osob trzecich, ktorzy wypowiadają sie w sprawie OCENY demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja się pytam czy pan ma coś z głową ? tak od urodzenia ? a może jakiś nie przyjemny wypadek ? "przypadek" "fart" ... bitch please -.- 0:20 na HLTV nie widzę sg, ale jeśli nie było widać tego tt w domku a on tak strzelał +b 4:50 dziwna +/- 4:50 szybka myszka, zabił XDD okropnie spalona akcja +b 7:08 przypadeg? nie sondze, modelix dobry +b 7:20 całą akcje się pali, że ci nie wstyd się z tego tłumaczyć ... +b 7:50 hmmm... ty jesteś przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jak dla mnie masz WH i to widać nawet jakbyś miał dobre słuchawki to nic nie pomogło bo cały czas było słuchać strzały i kroków nie było słyszeć dziwnie skanowałeś próbowałeś udawać że nie masz wh padająć i twoje tłumaczenie że myszka sama poszło to aim który ustawiłeś na ciało tyle w temacie dziękuje dobranoc panu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Tak btw. dobry antyss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 powiem krótko i na temat. Zmieniasz serwery jak skarpetki , myślisz że dostaniesz ub , mimo że masz wh? - oj nie , nie tym razem moj drogi. wchodzisz na serwer i naciskasz F9 - no to jak ty mi to wytlumaczysz? zawsze jak wchodzisz na serwer to wciskasz F9. ogladajac rozgrywke twoja na dd2 ladnie skanowales modelowo. Wychodzisz wtedy ,gdy tylko jest wolne , dziwne jest to dla mnie. jeszcze zakladasz temat z odwolaniem , ktore i tak zostanie odrzucone. Myslisz , ze nieogladniemy demka ? niestety , ale mylisz sie. Po ogladnieciu demka , stwierdzam ze jest to niemozliwe ze ty wiesz gdzie kto jest , jak ja majac sluchawki z "Krakena" nieslysze jak ktos idzie na shifcie , a ty slyszysz nie wiem jakim cudem . dla mnie sprawa jest prosta , kolega powinien dostac bana , rowniez jak i na siec za probe oszustwa administracji cs-classic. No to tyle ode mnie , czeeeść. pozdrawiam , Haze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi