zehir0 0 Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Nick:zehir0Link do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 94 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Thys Is Pro !!! [AMXBans] Reason : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2021503289 ' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Check Serwer:#7 BF2Sprawa jest dziwna ponieważ nigdy nie grałem na żadnym z serwerów cs-classic, w amxbans przy moim IP pisze że wszystko w porządku(z wycinka wyciąłem IP osoby zbanowanej mogę podać jeśli zajdzie taka potrzeba). I nie wiem czy to ma znaczenie w sprawie ale gram na NS, ss'ów nie mam prawa posiadać dlatego żadnego linku nie ma:). Liczę że będę mógł pograć bo zauważyłem że dosyć często gra tu dużo osób, a lubię BF2:)). PS. czy mógłby mi ktoś wyjaśnić czemu mój wycinek różni się z wycinkami innych graczy?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Niech admin banujący da demko na gracza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts