Zielony Slon 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Zielony Slon 2.Nick admina/gracza który zawinił: los ami 3.Admin/Gracz : los ami 4.Data i godzina: 17:55 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): sa świadkowie xPompa MusicWorld i wiele innych graczy 6.Opis sytuacji: chodzi mi o to że admin inny jakis upominał kolesia i dopiero dał bana za txt a mi admin bez upomnienia za 2 sekundy na txt przez przypadek a zabilem kolesia bo by mnie zabil dał bana odrazu bez upomnienia. [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'txt'[AMXBans] Duration: '30 minutes'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:21724725'[AMXBans] Your IP: '91.231.122.41'[AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 chodzi tez o to ze ostrzezenia sa ogolne dla wszystkich graczy nie musze kazdego gracza upominac pojedynczo za kzdym razem. de_dust jest znana kazdemu graczowi i dobrze wiecie ze nie powinniscie wchodzic na txt ban byl sluszny nie uwazam inaczej i to nie byly 2 sek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Slon 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 byłem tam max 5 s ale musialem byc dlzuej bo koles we mnie strzelal a po 2 ja nie bylem jak upominales jakiegos gracza kazdego musisz upominac dla mnie skarga słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 zielony wchodząc na serwer akceptujesz regulamin wiec admin może ale NIE MUSI Cię ostrzegać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Slon 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 nic nie wyskoczylo żebym akceptował regulamin a i przypomnailo mi sie tam nie jest txt bo nie widze calej mapy ani co sie dzieje za ścianą a po 2 na ESL używaja tego miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 zielony wchodząc na serwer akceptujesz regulamin wiec admin może ale NIE MUSI Cię ostrzegać. Masz go na forum nie przeczytałeś nie pisz skarg nie zaśmiecaj forum bo i tu zostaniesz ukarany. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi