Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgadzam się z Wypowiedzią Jimmiego. Gram na tym servie dopiero 7 miesięcy ale nie wyobrażam sobie zamiany na inny. Panowała tu świetna atmosfera właśnie dzięki dobrym adminom. Prawie codziennie można się było pośmiać pozartowac. A teraz co? Kłótnie. Haze Wy macie po 20 lat nie potraficie się dogadać? Jako admini macie tez pewne obowiązki i ponosicie odpowiedzialność za serwer i to co robicie! Zostałeś adminem a teraz rezygnujesz razem z Tymbarkowym, jeszcze Hardwell się zastanawia i co wtedy? Może jeszcze paru adminów odejdzie i zamknięcie Only DD2. Piszę to nie aby obrazić lecz Was zmotywować. Proszę nie rozwalajcie tego co było tak dobre. Z szacunkiem Jeremy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 @Jeremy ze mną można pograć i się pośmiać, ale no cóż nie z każdym tak się da, niektórzy chyba pracują w zakładzie pogrzebowym. Nie pasuje im to, że jakiś admin dobrze się dogaduje z graczami Moim zdaniem powinien być ogar w Administracji, a nie skarżenia się, czy obrażania na 2 osobe, przecież jest to dziecinne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Z Hazem grało się zarabiscie z Tobą Krejjzol również niczego sobie. Nie wiem o co poszło pomiędzy Wami ale i tak tego nie rozumiem. Dwóch dobrych graczy, z każdym z Was normalnie da się porozmawiać, macie taka sama rangę admina. O co tu walczyć? Mam propozycję spotkajcie się gdzieś dajcie sobie po razie i zapomnijcie o całej sprawie. Teraz taka atmosfera, że się nawet grać nie chce :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak 2 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 a MOWIŁEM! skarge pisałem na krejzola nikt nie wierzył mi zamkneli temat jak dodalem nowy usuneli ..bo banował jak chcial niesłusznie a jak pisałem do administratora na temat krejzola cisza.. kurwa koledzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 @Krejjzol, teraz kolego przegioles pale. Widze , ze cie juz szybko nerwy ponosza , no no. Nie spinaj dupy koleszko. Hahahaha ! teraz to rozwaliles system - "mam dobry kontakt z graczami " : taki , ze ich slapujesz / banujesz graczy csc zeby zmienili nick ? nie no , to juz sa mocne jaja @ Jeremy Clarkson hehe , umiemy sie dogadac , ale z nim ? o w zyciu , nigdy sie z nim niedogadam. Papku niech wybiera , albo Karol , mnie w to niemieszac. Bedzie inny sklad - wracam , nie bedzie - odchodze z sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 @ Polak, podaj mi choć 1 przykład kogo zbanowałem niesłusznie po co mieszasz, jako admin staram się jak najbardziej pomagać serverowni, dlatego kupiłem VIPA, siedze często na serwie. TO że raz zrobiłem Ci ssy to nie znaczy, że banuje kogoś niesłusznie hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 @KreJJzol , nie slusznie zbanowales tego typa , bez niczego , bez podania tematu . Wyszukajcie sobie w amxbans gracza o nicku : Hayu , tam bedziecie miec 1bana wygaslego , ktory zostal nalozony przez krejjzola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ale to nie od nas zalezy czy on zostanie czy nie. Jedyne co mozna zrobic to opisac papkowi cala sytuacje i wtedy sie cos wymysli. Ja osobiscie wolalbym was ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Tak ogólnie bez powodów raczej by skarg nie było KreJJzol jak Cię lubie tak ciężko mi uwierzyć żeby pół servera się na Ciebie uwzięło , dziwna sytuacja . Swoją drogą niech PaPkU zajmie się chociaż w minimalny sposób relacjami w administracji ODD2 bo będzie przysłowiowa " lipa " . Coraz więcej kłótni coraz więcej adminów odchodzi tylko pytanie dlaczego ... Jakieś nie wiem spotkanie integracyjne pójdziemy chlać i będzie wszystko pięknie ładnie a Ci co coś do siebie mają dadzą sobie po mordzie i też będzie okej haha . A jak nie to niech admin ma obowiązek siedzenia na ts3 i żeby każdy z każdym mógł pogadać .Pozdrówki , The Torture. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 O tym właśnie mówiłem The Torture :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jeżeli pokaże swoją twarz to co zrobisz? Poczujesz się lepiej, post bez sensu !!!Także myślę, że NAJLEPSZYM rozwiązaniem byłoby zamknięcie tematu i rozwiązanie go z opiekunem (nie polecam) bądź z H@ na TS.Widać nie widzieliśmy się ani razu na serwerze Krejzol, przynajmniej ja Ciebie nie widziałem do dnia dzisiejszego i słyszałem co na mnie powiedziałeś jak padłeś z mojej broni, bo padłem zaraz po Tobie."Ku*wa, jaka ciota farta miała" - TO SĄ SKILLS'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dobra , temat do zamkniecia. Odchodze , czesc . Fajnie bylo , Papku temat zamknij - dziekuje pozdrawiam tych , ktorzy byli dla mnie mili. No nic , strzalka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Haze zjedz snikera, bo zaczynasz gwiazdożyć. Jak masz odejść to odchodz i nie zawracaj dupy, nie da się z Tobą normalnie porozmawiać, bo płaczesz jak dziecko. ★ James0v. ★ chyba CI sie coś pomyliło facet nie widziałem Cie ani razu na dd2, a gram codziennie po pare ładnych godzinek by pilnować porządku, nie to co Haze wejdzie na 30 minut dziennie i jeszcze mu przeszkadzam pjontka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 @Krejjzol cooooooooo????? chyba tobie sie poyebalo cos. Siedze w dni robocze wiecej niz ty , kazdy to potwierdzi. Wiesz co ? wyjdz z tego tematu i nie wypowiadaj sie jak cie oto nikt nieprosi temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 I co Ci tutaj PaPkU zrobi jak to jest bezbronne dziecko Powiem Ci że gówno o mnie wiesz. To po pierwsze, po drugie, to takie teksty do kolegów, po trzecie, jesteś zbyt wyszczekany, i żebym zniżył się do Twojego poziomu, to chyba musiał bym się położyć na ziemi. Tyle dla tego pana. Haze, Tymbark, powiem wam że sytuacja która nastąpiła z Krejzolem jest delikatnie chora. Tak naprawdę wszystko rozwiązujecie sami, decyzje lecą pochopne, i robi się jedno wielkie gówno. Krejzoll, w tym momencie lecisz ze składu, nie potrzebuje admina który robi syf na serwerze, + tak naprawdę nic nie robisz, sprawdzam was cały czas pod innymi nickami, lub z innego kompa. Spam na u@ w kierunku do Twojej osoby jest karygodny, dlatego też tracisz funkcję administratora. Co do was, Haze & Tymbark.. Wszyscy jesteście zgraną ekipą, połowa ludzi na serwerze nawet nie wie"działa" że Krejzol "miał" admina. Wy widocznie robicie coś, do czego macie pojecie a nie tylko fragi. Potrzebuje was serwer jak i ludzie na nim. Proszę was, abyście przemyśleli co z tym fantem zrobić. Czekam na waszą decyzje ostateczną. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Haze zjedz snikera, bo zaczynasz gwiazdożyć. Jak masz odejść to odchodz i nie zawracaj dupy, nie da się z Tobą normalnie porozmawiać, bo płaczesz jak dziecko. ★ James0v. ★ chyba CI sie coś pomyliło facet nie widziałem Cie ani razu na dd2, a gram codziennie po pare ładnych godzinek by pilnować porządku, nie to co Haze wejdzie na 30 minut dziennie i jeszcze mu przeszkadzam pjontka Powiem Ci tak nie to ze coś do Ciebie mam ale stwierdzam fakty że z Hazem da sie normalnie porozmawiac bo jest ogarniętym chłopakiem a szczerze mówiąc czasu na serwerze spedzal wiecej niz Ty bo co nie wszedlem na serwa to byl. Pzdr O.S.D.I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 @Papku jutro zapadnie ostateczna decyzja , bądź o 13 na ts to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 No i gitara gra, mi tak pasuje płakać nie będę Papku dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Haze chyba wracasz do roboty ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 @Jeremy no chwilowo to niewracam jeszcze , musze przemyslec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 No i gitara gra, mi tak pasuje płakać nie będę Papku dzięki za pomoc To po kiego chu** sie starasz o admina jak masz za przeproszeniem wyjebane czy nim bedziesz czy nie... tylko dupe ludziom zawracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Cytuje "jeszcze" czyli mówisz, ze jutro dopiero :-D Twój warunek został spełniony więc... :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 @ Jeremy Clarkson niewiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 No to panowie wracajcie do pracy jak najszybciej Do zobaczenia na serwie.Piona ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RED LABEL 2 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 No trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi