Gość Skrillex Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Imię: Mam na imię Adam Wiek: W styczniu będę miał 19 lat. Póki co mam 18 Staż na forum: Na forum jestem od 30 września 2012 roku. Doświadczenie w moderowaniu: Doświadczenie mam spore. 9.5/10. Byłem już Global Moderatorem na tym forum. Niestety na skutek głupiego błędu straciłem posadę. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: To zależy. W weekendy mogę być nawet cały dzień. W tygodniu sami rozumiecie, szkoła, teraz doszło prawo jazdy ale będę się starał przesiadywać jak najdłużej. Dlaczego właśnie Ty: Jak już wspomniałem miałem już tutaj Global Moderatora i nie było co do mojej pracy żadnych zastrzeżeń. Jestem kulturalny i ogarnięty. Gracze mnie lubią i znają. Nie jestem konfliktowy, umiem się dogadać z innymi. Co jeszcze mogę napisać... Ci, który mnie znają wiedzą czego się po mnie spodziewać. 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) Już nie mam 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) Jest 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Jest 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Jest 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Oczywiście 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Nie popełniam błędów ortograficznych ani interpunkcyjnych 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem na tak, Ogarniał jak miał moda to teraz też bd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Również na tak , odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Znam go dobrze , w grze jest bardzo ogarniety , spokojnie sobie da rade jako Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 jezu .. nie wiem ile razy twoje podanie sie tutaj pojawi .. ale jak pisalam w poprzednich jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na tak wymagania spełniasz warnów już nie ma więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 JA jestem na TAK jesteś ogarnięty i brak Warnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem na tak. Brak warnów, duża aktywność i dobry wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na takWymagania spełniaszWiekMiałes tu moda i sobie poradziszBrak warnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Też na tak :> Nie chce mi się pisac to samo co we wcześniejszych jego podaniach xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Właśnie, to samo co Paulina. Jestem na tak. Nie będę się dużo rozpisywała. Był tutaj już Global Moderatorem i świetnie się spisywał na tym stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ortografia i interpunkcja w porządku.Wiek, brak warnów. Również jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dodany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi