TheGumiS 237 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wiek: 14Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 56h * a na forum przeciętnie siedzę 1-3 h *Doświadczenie na podobnym stanowisku: Pierwszy raz widzę tę rangę więc zbytnio nwm oco z nią chodzi ale Człowiek szybko się uczy Dlaczego akurat Ty?: Nowa ranga a jako jedyny został przyjęty Pebble więc mu się przyda pomoc Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Na pewno wiele dobrego No ale na pewno porządek i spokój.Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Jak można to wszystkimi z powodu iż ,że mało co się tam dzieje a można przerobić np. Inne gry na np. Starsze Gry.Dlaczego? Wiele osób na pewno dobrze wspomina jak miał komputer starszy to jak grał w Mario 2d albo Czołgi 2d xD Co najmniej 2 dni spędzone na forum + Przynajmniej 50 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej dwóch tygodni + Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) +Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja jestem na małe TAK podanie mnie zbytnio nie przekonało a wymagania są na styk ;/ ale widać że chcesz trochę robić jako "Gamer" i coś ruszy w niektórych poddziałach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi