TheGumiS 237 Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Wiek: 14Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 56h * a na forum przeciętnie siedzę 1-3 h *Doświadczenie na podobnym stanowisku: Pierwszy raz widzę tę rangę więc zbytnio nwm oco z nią chodzi ale Człowiek szybko się uczy Dlaczego akurat Ty?: Nowa ranga a jako jedyny został przyjęty Pebble więc mu się przyda pomoc Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Na pewno wiele dobrego No ale na pewno porządek i spokój.Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Jak można to wszystkimi z powodu iż ,że mało co się tam dzieje a można przerobić np. Inne gry na np. Starsze Gry.Dlaczego? Wiele osób na pewno dobrze wspomina jak miał komputer starszy to jak grał w Mario 2d albo Czołgi 2d xD Co najmniej 2 dni spędzone na forum + Przynajmniej 50 postów napisanych na forum +Konto na forum powyżej dwóch tygodni + Chęć pomagania innym użytkownikom +Czyste konto (Brak warnów) +Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku + Link to comment Share on other sites More sharing options...
szoguun 1,568 Posted August 23, 2014 Share Posted August 23, 2014 Ja jestem na małe TAK podanie mnie zbytnio nie przekonało a wymagania są na styk ;/ ale widać że chcesz trochę robić jako "Gamer" i coś ruszy w niektórych poddziałach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,883 Posted August 24, 2014 Root Share Posted August 24, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts