-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Gram sobie spokojnie i nagle zaczyna mnie wyzywać z powodu mojego podania na admina gdzie są osoby, które uważają, że powinienem zostac adminem a on jest temu przeciw dlatego mnie wyzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zastosuj sie do wzoru , nie masz dowodow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie zastosowałem wzoru bo byłem zdenerwowany sytuacją i tak sobie odpuściłem tą sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kos-Bomba:* 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 1.Wzór.2.Dowody.3.Świadkowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Raz , dowodyDwa , Nie zwyzywałem CięTrzy , powiedziałem tylko ,że nie jesteś odpowiednia osobą na to stanowisko najzwyczajniej jestem szczery co jak widać boli a ująłem to w kulturalny sposób a nie zwyzywałem Cię ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dobra rozumiem nie jestem zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jeżeli piszecie jakieś skargi to sensowne. Wzór, dowód. /cl Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi