ziomm 164 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam ponownie dziś przedstawię wam anime studia Satelight oraz A-1 Pictures, autorem mangi jest Hiro Mashima. Tytuł: Fairy TailGatunek: Shounen, Akcja, Fantasy, Komedia, PrzygodowyTematyka: MagiaRok produkcji: 2009 W świecie gdzie na magię możemy natknąć się na każdym kroku podróżuje Lucy, siedemnastoletnia dziewczyna.Marzeniem jej jest dołączyć do znanej gildii Fairy Tail i zostać pełnoprawnym magiem. Pewnego dniapodąrzając za marzeniami uciekła z domu aby się udać do Królestwa Fiore "stolicy" magów. Tam oto spotykaNatsu Dragneela, chłopaka władającego prastarą mocą zabójców smoków oraz jego ... niebieskiego kota Happego.Razem z czarodziejem lodu Grayem Fullbusterem oraz Erzą Scarlet zwaną Tytanią tworzą oni najsilniejszą drużynęw Fairy Tail. W serialu jesteśmy świadkami wspaniałej przygody pełnej dynamicznych walk, humoru i wspaniałej muzyki.Fairy Tail polecam każdemu kto nie jest przeciwnikiem wspaniałej akcji i humoru . Serii nie brakuje zwrotów akcjioraz rozmaitych bohaterów. Zachęcam do oglądania. Poniżej podaję link do spisu odcinków pierwszej serii.http://www.fairytail.wbijam.pl Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Szkoda, że tak krótki opis takiej długiej serii. Ogólnie fajnie opisane. Ja również gorąco wam polecam FT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Fajna recenzja, ale moim zdaniem troszke krótka, ale to nie ma znaczenia bo Mnie zachęciłes . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIPO 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Po opisie zacheciles mi do calej seri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Tyle tych recenzji, że niewiadomo za co się zabrać ;>. Bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Według mnie lepsza własna niż opisane kilku kolejnych odcinków albo kopiuj wklej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi