Jump to content

Skarga na CWANIAK[t] (Śmiesznego administratora)

10Konto

Recommended Posts

1.Twój Nick: ArowaN # `

2.Nick admina/gracza który zawinił: CWANIAK[t] 

3.Admin/Gracz : Admin

4.Data i godzina: 24.08 | 15:25

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): HLTV z mapy de_dust2002

6.Opis sytuacji: Admin(jak później się dowiedziałem) "CWANIAK[t]" ewidentnie grał  na wh dowodem jest HLTV z tej mapy.

Po tym jak napisałem "wypierdalaj z tym wh", "admin na wh śmiechu warte..." dostałem bana na 30 min za "przeklinanie".

PS. Tutaj nie chodzi o tego bana tylko chodzi o to, że on gra na wallhacku i jeszcze jest administratorem...!

Na HLTV wszystko świetnie widać :)

Prosze kolego o demko bo jak narazie to ośmieszyłeś się bana dostałeś słusznego wiec skarga do zamknięcia jak narazie ... 

Pozdrawiam Cwaniaczek :)

Jeśli HLTV nie jest dowodem to żegnam, temat do zamknięcia ;)

@Edit

Masz rozpisac demko albo nara z skarga, ban sluszny.

Przyznaj się jesteś idiotą ?

Nie widzisz o co tutaj chodzi ? 

Pieprze ten 30 minutowy ban chodzi o to, że gra na wh ale jeśli dla was oglądanie HLTV jest za ciężkie to świetnie :)

Znamy Cwaniaka dość dlugo, a ta skarga to oczernianie go.. Daj na to twarde dowody a dopiero skarga będzie miala jakikolwiek sens...

Pozdro z góry ;)

Masz tylko rozpisac demko z hltv, gdzie widzisz akcje co cwaniak na wh gra to napisz minute, w ktorej jest taka akcja. My nie bedziemy za ciebie takich rzeczy robic. To ty piszesz skarge.

Nawet jeśli mielibyśmy sami obejrzeć te demko to nie napisałeś daty i godziny w jakiej miała miejsce taka sytuacja. Po drugie panuje tu taka zasada, kto składa skargę na kogoś musi przedstawić dowody potwierdzające swoje oskarżenia. Gram trochę już na Cs-classic, znam tu ludzi i mam wyrobione o nich zdanie, Cwaniaka znam z Ts'a i nie uwierzę, że grał na wh, Cwaniak jest jednym z najlepszych graczy na tym serwerze i nie potrzebuje haksów do gry. :smile-big: 
Pozdrowienia, Gruby

• Like 1

Dobra dziewczęta temat do zamknięcia, co prawda jest pare akcji podejrzanych ale nie chce mi się w to bawić :)

Cwaniak zwracam honor, a i czekam na ..."warna" ? 

@Edit.

Ślepy Czy niewidomy ? 

Zamykaj ! 

Ty chyba mylisz fakty, ty piszesz skargę i ty dajesz dowód (hltv) jeśli do jutra nie dostarczysz demka skarga leci do zamknięcia. A i jeszcze niech ktoś napisze pod moim postem coś to polecą warny. 

• 4 weeks later...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Brak dowodów, skarga do zamknięcia

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy