Ilonez 779 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Nick na forum: ιикαWiek: 17 Staż na Forum: od 14 listopada (a czas na forum to ponad 28 dni)Znajomość Regulaminów: bardzo dobraCzas jaki możesz poświecić na forum: kilka godzin dziennie, chyba da się mnie zauważyć ;7Znajomość funkcji Moderatora: bardzo dobraDlaczego ty?(Kilka argumentów): Jak da się zauważyć, to już trzecie moje podejście ;>. Wiem, że ostatnio się nie popisałam, ale już mniej więcej wiem czego mam unikać. Ortografia nie jest mi obca. Wydaję mi się, że przyda się pomoc obecnym Moderatorom. Raczej konfliktowa nie jestem i wiem czym mam dawać przykład. Chętnie służę pomocą :turtle: . No i najważniejszy argument, to to, że jestem dziewczyną (żart, żeby nie było ;x).Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Gdy trzeba, to się wypowiadam, ale jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Inka już długo z nami jesteś. Zawsze widoczna na SB , pilnująca regulaminów (dużo zgłasza), pogodna dziewczyna która łapie łatwo kontakt z reszta. Masz moje duże TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Rybak pisał, że na razie odpadamy, więc nie No i najważniejszy argument, to to, że jestem dziewczyną (żart, żeby nie było ;x). śmiechłam xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 983 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Na nie /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts