Ilonez 779 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nick na forum: ιикαWiek: 17 Staż na Forum: od 14 listopada (a czas na forum to ponad 28 dni)Znajomość Regulaminów: bardzo dobraCzas jaki możesz poświecić na forum: kilka godzin dziennie, chyba da się mnie zauważyć ;7Znajomość funkcji Moderatora: bardzo dobraDlaczego ty?(Kilka argumentów): Jak da się zauważyć, to już trzecie moje podejście ;>. Wiem, że ostatnio się nie popisałam, ale już mniej więcej wiem czego mam unikać. Ortografia nie jest mi obca. Wydaję mi się, że przyda się pomoc obecnym Moderatorom. Raczej konfliktowa nie jestem i wiem czym mam dawać przykład. Chętnie służę pomocą :turtle: . No i najważniejszy argument, to to, że jestem dziewczyną (żart, żeby nie było ;x).Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Gdy trzeba, to się wypowiadam, ale jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Inka już długo z nami jesteś. Zawsze widoczna na SB , pilnująca regulaminów (dużo zgłasza), pogodna dziewczyna która łapie łatwo kontakt z reszta. Masz moje duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Rybak pisał, że na razie odpadamy, więc nie No i najważniejszy argument, to to, że jestem dziewczyną (żart, żeby nie było ;x). śmiechłam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Na nie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi