RED LABEL 2 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 1. Nick: [RED] [LABEL] albo TSUNAMI 2. Imię: Łukasz3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): No pewnie.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=%5BRED%5D+%5BLABEL%5D&Search=Searchhttp://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=TSUNAMI&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem Łukasz mam 16 lat jestem pokręcony lubie się wygłupiać na serwie jak widać lecz jak mam gdzieś admina panuje tak zwane opanowanie nie podejmuje pochobnych decyzji i zawsze sprawdzam wchodząc na specta.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Posiadałem. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: W dni robocze chodzę do technikum mechanicznego a weekend wolne i siedze po pare godzin czyli 5/6h 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Jakieś 6 lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem spisywałem się bardzo dobrze tylko pogrywałem na innej sieci która upadła i straciłem przez to adma. A co do postów na forum dobije i aktywność też na forum dlatego że nie konto dla podania tylko nie chce nabijać bezens postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 z rana jest u Ciebie duża aktywność na serwerze , myślę że warto dać Tobie szansę , popraw tylko aktywność na tym forum i w grze . Jesteś ogarnięty , da się z Tobą pogadać , a więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Na plus: -mikro -składka -znajomość amx Na tak,myślę że można cię przyjąć na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Na tak. Amx, Aktywnosc, Skladka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ogólnie to nie żeby coś ale ... dzisiaj Cię widziałem pierwszy bądź drugi raz , a siedze ostatnimi czasy dosć często . Co prawda nie mam się do czego przyczepić tylko to ,że noooo ... w sumie Cię nie widziałem nie znam Cię ani twojego zachowania ciężko mi powiedzieć ;d Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie mam co do Ciebie zastrzezen, ale zglos sie jak bedziesz mial 20-30 przegranych godzin. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jestem na NIE - Nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 jestem na TAK znamy sie troche miales przerwe ale nie zmienia to faktu ze znasz sie na fachu i czekam pzdr 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 "mam 16 lat jestem pokręcony lubie się wygłupiać na serwie jak widać lecz jak mam gdzieś admina panuje tak zwane opanowanie" Chłopie Jak masz gdzieś admina, to nie może panować tzw opanowanie. Ty ciągle taki musisz być. Gdzie jest czas i miejsce na humor to jest, ale więcej czasu musisz się skupić na grze i na graczach, na serwerze, na tym by serwer był w pełni opanowany PRZEZ ADMINÓW. A jak masz być pokręcony i się wygłupiać, to może jeszcze nie pora na admina? #Neutralny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jestem na Tak : -amx -składka - staż na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Tsunami byl pierwszy ztego co pamietam jak dd2 pojawilo sie na Cs-Classic ktory przywital sie ze wszystkimi na forum. Z tego co kojarze to dobrze sprawowal swoja funkcje. a ze wrocil to znaczy chyba ze teskni. -skladka -doswiadczenie Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 jestem na nie - nie kojarze Cie - mala aktywnosc na forum i serwie w przyszlosci czemu nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Tez jestem na Tak -doswiadczenie -skladka -i na bank dasz sobie rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna W. 10 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie spelnia wymagan i moim zdaniem za mlody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Może i młody, Ale za to ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem na Tak! +skladka +aktywnosc Czesto grasz, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapollo 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem na nie.od nie dawna go widuje, młodymało godzinpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapraszam na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi