neska. 3 198 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nick na forum: Nessia ♥ Wiek:16 Staż na Forum: Prawie 2 lata Doświadczenie jako Grafik: Nie posiadałam jeszcze tej rangi, ale myślę, że można dać mi szansę. Program w jakim pracujesz: Gimp 2.8 Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Jestem aktywna w dziale "Grafika" i chcę pomóc obecnym grafikom w zleceniach. Kila przykładowych prac(najmniej 5): . Link do 10 zleceń wykonanych przez Ciebie: Nie będę dodawać linków.Jestem aktywna w zleceniach, na pewno jest ich więcej niż 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Robi dobre prace i jest aktywna w dziale zleceń. Myślę że przyda się kolejny grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jestem na tak + robi fajne prace + jest aktywna + dużo osób chcę kobietę na avatarze lub sygnaturce a ona akurat świetnie robi własnie z takimi renderami No i co tu dużo gadać trzeba ją przyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Na tak-Estetyka wykonanych prac-Udziela się w zleceniach-Staż na forum-Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Na tak, jej prace są bardzo estetyczne, na pewno wniesie sporo do działu dla grafików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Slon 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 prace nie są świetne ale nie mówię że są złe dotego + jest taki że często się udziela z tego co widziałem. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jestem na Tak: -prace przejrzyste, ładne -wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi