ArCuZ 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nick: ArCuZ PoWrAcA Link do SSów: Niepotrzebne Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBANS] ========================================= [AMXBANS] You have been banned from this server [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBANS] Banned Nickname: ArCuZ PoWrAcA [AMXBANS] Reason: 'aktywny ban' [AMXBANS] Duration: 'permanently' [AMXBANS] Your SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBANS] Your IP: **.**.**.*** [AMXBANS] ========================================= Serwer: FFA Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=73615 Chce ub ponieważ jak wcześniej grałem to pisałem "u@ mogę tu grać ??? mam bana na Cod 350 lvl " Admin mówił żę narazie mogę to grałem i teraz nie rozumiem dlaczego dostałem bana prosze o wyjaśnienie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Heh, widzisz, jestem wszędzie. Masz aktywnego na 350, więc na ffa grał też nie będziesz. Brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi