KierooT 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Mam problem. Grałem wczoraj łowcą i po rundzie admin mi mówi, że jeszcze raz zobaczy, że kładę 3 pułapki to bana mam. Nie rozumiem o co chodzi ponieważ nawet jest w klasie, że mogę postawić do 4 pułapek a w regulaminie nic nie ma. Nie wiem teraz czy mogę to robić czy nie. I jeszcze gdyby się okazało że mogę, czy mogą leżeć w jednym miejscu (w sobie żebym był pewny że zabije). I nie chodzi mi o kupowanie wielu granatów tylko ładowanie każdego na nożu... Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zakaz stawiania klasą: ŁOWCA więcej pułapek niż DWIE ( 2 ) w jednym miejscu. [Kara: Kick, Ban do 1h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierooT 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 To mogę położyć 2 w jednym i 2 dalej tak? Dzięki za wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi