TheGumiS 237 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam. Użytkownik xRealx napisał " Zrób poradnik do 90 " więc robimy. Na poczatku zacznę ,że sam nie posiadałem na PLu 99 lvl ale grałem na różnych innych serwerach prywatnych więc myślę ,że czegoś tu nie pomylę . Ostatni poradnik zakończył się na 50 lvlu więc idziemy dalej. 51 - 75 - Od tego właśnie poziomu zaczynają się schody z kamienia, czeka nas dużo expienia i wydatków. Od początku zacznę wiec najlepiej ,żebyśmy stworzyli sobie konto następne i żeby był to Sklepik z powodu iż dużo kasy nam teraz pójdzie ale aby zapełnić nas sklep musimy posiadać jakieś przedmioty które zainteresują kupującego więc idziemy do Góry Sohan i dropimy. Gdy uzbieramy już trochę przedmiotów z + i bez + możemy też dójść do DT * Nwm czy zmienili nazwe ale jak grałem to było DT * a tam podropić szkatułki a przy okazji ulepszyć ekwipunek. Zbytnio poziomu nie wbiliśmy ale z kasą i eQ powinniśmy być ustawienii oczywiście troche czasochłonne ale wtedy damy radę pójść dalej. Tutaj zaczynają sie kolejne dylematy z powodu iż : a) Idziemy na pustynię expić na Zawiadakach b) Idziemy na pająki do V1 ( nwm jaka jest dokładna nazwa ) c) Idziemy do Świątynii Hwang tylko już expimy tak jakoś przy końcowej komnacie. Wbijamy 60 ale przy okazji nie zapominamy o Questach. Wbiliśmy 60 to już więcej niż połowa z wyżej wymienionych expowisk przenosimy się do Góry Sohan aby pójść w głąb mapy i expić. Jest tam wiele mobów więc w przybliżeniu bedą to Zaczarowny Lód, Wredny Zaczarowny Lód, Lodowy Robak itd. Bijemy tak aż do 65 lvlu i zostajemy na obecnej mapie lecz przenosimy się w głąb, idziemy w stronę teleportu Lungsam ale nie idziemy tam tylko zostajemy przed teleportem aby expić na Lodowych Golemach i Yeti. Expimy tak do 70 lvlu. Posiadamy 70 lvl pora zmienić miejsce expa z Góry Sohan na Ognistą Ziemie. Bijemy tak do 75 lvlu. NIE ZAPOMINAMY O QUESTACH Posiadamy 75 lvl tutaj eQ musi nam starczyć aby pójść do Czerwonego Lasu lub Piekielnych Katakumb. Expimy do 85 i możemy pójść do Groty Wygnańców a tam expimy do 99 lvlu bo nic innego mi nie przychodzi do głowy. Na pewno jest wiele osób które mają lepsze sposoby ale ja piszę to po to aby początkujący gracz miał chęć do grania w metina a nie wbił 30 poziom i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 od 50 z bronią na 30lvl śr około 15-20, można śmiało iść do V1 expić tak do 55-60lvl, zależy od klasy itp. (Polecam posiadać buffa, łatwiej się expi) jak wbijemy ten 55-60lvl lecimy od razu do V2 i tam już do 75 lecimy. Od lvl 65 zacznie już wolniej lecieć exp ale jeszcze w miarę i do 70 nie ma problemu. Jeśli nie chcecie tracić czasu kupcie PD od graczy z lasu aby szybciej ten 75 dobić. Taki jest najłatwiejszy sposób expa, ponieważ w lochach są duże spoty i dużo expa leci. a od 75 to już grota pozostaje. Ewentualnie na nowych mapach od 90 można expić ale nie wiem na której, bo tylko jeden spot tam w miarę taki jest. I expienie, na górze sohan, oraz na ognistej jest bezsensem, chyba że na metinach. Wtedy mamy jakiś drop, czasem kamol, albo jakaś aura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 na pl doszedlem do 80 poziomu i mi sie znudzilo ale poradnkik niezly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak zainteresowania tematem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi