muzo 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nick : muzoData Zdarzenia : terazOsoba/y na które chcesz złożyć skargę : ManiakOpis Sytuacji : forum.cs-classic.pl/topic/22998-ss-od-muzo/ tu jest wszystko wyjaśnioneDowód : tu mam ten jeden ss co wstawiłem, rozumiem że regulamin każe wstawić 5 w rar ale co poradze no Boże od razu nie dostane ub przez zwykły błąd zobaczcie tego screna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ss'y nie masz w rar, masz tam tylko jednego screena. Musisz wstawić wszystkie 5, jeżeli je usunąłeś to napisz do buźki na pw z tą sprawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzo 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jakiej Buźki dasz jej konkretny nick ?bo nie mogę znaleźć. dobra już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Administrator -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skoro usunąłeś ss'y to masz w necie poradniki jak przywrócić usunięte pliki z komputera, ja bez SS'OW UB NIE DAM! Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi