Miszczuuu 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 1. Nick::Mistrzuuu2. Imię:Krystian3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak6. Składka(Tak/Nie):Nie7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/top_players/?query=Mistrzuuu&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Grałem przez 3 edycjie i często bywam na tym serwerze9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID)**:Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2-3 godzin11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 0d 13 do 14 i od 20 do 2312. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):nie Amx**:http://www.cs.pun.pl/komendy-amx-32.htm Prosze o szybkie rozpatrzenie mego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie gram na tym serwerze, ale jestem na nie. - nie wiesz co to gt... - godziny w których grasz: Codziennie? To nie odpowiedź. Masz podać zakres godzin. - amx. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Troche sie pofatygowałem i macie link do gt. http://www.gametracker.com/player/Mistrzuuu/193.33.176.93:27015/ Stary piszesz ze mozesz poświęcić 4-6h a ja widze ze po 1.30h siedzisz, nie masz ugrane 20h na serwie. Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczuuu 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie problem na mnie grać więcej :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Adminow chyba wystarczy, chociaż nawet bez tego byłbym na nie. Dlaczego?: Nawet nie widziałem Cie na serwie, amx, wymagania, konto dla podania, składka.. można troche pisać Co tak Ci śpieszno po admina? Admin ma 2 tygodnie na rozpatrzenie podania @Edit nawet nie przeczytałeś regulaminów / wzor podania. Wypowiadasz się w podaniu - zamknięcie. "Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ)"@Edit 2 Mistrzuuu nie ma problemu, i sry, że tak surowo ale tutaj jest cała prawda . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczuuu 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dobra pewnie już i tak nie mam szans(kurde). Dzięki Yoshino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie. 7. Link do swojego GT**: ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1."Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ)" Mam pytanie... Hmm..? Mam dalej pisać ? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pozdrawiam *_* ! ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 po 1.nie pisze sie we własnym podaniu a po 2 zadko cie widze "Prosze o szybkie rozpatrzenie mego podania." to nie jest tutaj koncert życzeń administracja ma 2 tyg na rozpatrzenie twojego podania i nie musi się spieszyć jak już to pozytywne rozpatrzenie -,- . jestem na nie ponieważ wątpie ze ogarniesz amx ponieważ nie czytasz warunki podania czyli nie można pisać we własnym podaniu a po 2 to jest twój 1 admin czyli możesz nie mieć pojęcia przykro mi na nie . a teraz jeszcze zauwazylem nie masz składki mało postów = konto do podania ... -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczuuu 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 haha dzięki wszystkim za komentarze :-). na przyszlość bede wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak wymagań, close. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi