Weronikaa 3 302 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 1. Nick: Weronika2. Imię: Weronika3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):7/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Weronika/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Gram już dosyć długo na tym serwie, wiek pasuję, amx do wytrenowania na 10/10 . No i myślę, że jestem w miarę ogarnięta, żeby pełnić tą funkcję.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 3 do 5 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Od września zaczyna się szkoła więc od poniedziałku do piątku w godzinach od 16 do 20 ( zależy ile zajmie mi nauka ) A weekendy od 13 do 19 oraz późnymi wieczorami.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3/4 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Czekałem na to podanie! B| Jak najbardziej na TAK +Aktywność na serwerze +Aktywność na forum +Wiek -Płacz do gracza @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ja na tak;) Ogarnięta, wiek, gra długo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Można dać Werci szanse -w miarę ogarnięta :] -długo na serwie -składka Myślę że powinna amx ogarnąć bo nie jest to trudne jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Trzeba dać szanse ogarnięta na serwie gługo składka a z amx sobie poradzi - jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 heheheh a pisalem wczoraj "Weronika na adma" xD heheh bedzie dobrze pewnie ze na TAK jest tu dluzej niz nie ktorzi admini ^^ a amx to nic trudnego pzdr i dozoba w ekipie 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Pewnie , ze na tak. Amxbans szybko się nauczysz , wiem ze dasz sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na tak: -długo na serwie -składka jest I amx jest proste w obsłudze więc szybko się nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Duże tak chociaz mnie denerwuje , ona wie w jaki sposób ale mimo wszystko Tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kreeeeeeeejzi na tag, Wercia miłego adminowania. Buśka kotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 W miarę ogarnięta ^^da rade Na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RED LABEL 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na tak mila ogar sympatyczna krejzi pomocna piekna zajebista opanowana pomocna nie spinajaca kochana smieszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na Tak. Amx, Aktywnosc, Profilowe, Imie, Ładne oczy. :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapollo 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 A więc...Weronika, gracz który jest bardzo często na serwerze,Nie robi większych problemów..Jest strasznie przyjazna, miła.Amx ogarnie bo nic trudniejszego tam nie ma..Jak wcześniej napisała "uczy się" a więc czytać potrafi więc do regulaminu też usiądzie Minusy? Tylko ten steam, ale jak przyjdzie co do czego to jej nawet kupie Plusem jest to, że jest dziewczyną !Fajnie mieć co nie co w ekipie Pozdrawiam administracje i Weronike !Z poważaniem, Kapol ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kapol zastanów się co piszesz i tyle... jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aufajdobrymradom1 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na tak!!niech sie alkoholiczka wykaże hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Si Si Si! +poczucie humoru+wiek+długo gra z nami#sama zaczniesz wywalać ludzi i przestaniesz spamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęta, zgłoś się na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi