miko 90 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1. Nick: Miko2. Imię: Mikołaj3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 - kolega mi pomoże 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Miko/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Cześć, jestem Mikołaj, pochodzę z Wągrowca ( 60km od Poznania ) moją przygodę z cs'em zacząłem około 4 lata temu, gdy się nudziłem w wakacje -,- i kolega podesłał mi tą grę i bardzo mnie wciągnęła, no i tak już sobie pykam kilka lat .Zależy mi o posadzie admina. Jestem dość często na serwerze ( dużo ludzi może to potwierdzić ). Lubię grać na tym serwerze, ale niestety zdarzają się sytuacje, że admina nie ma a wtedy nie da się czerpać przyjemności z gry.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam Jeszcze 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Od 2 do 6 godzin, 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Każdego dnia w godzinach od 18 do późnych godzin nocnych 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 Lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie ale regulamin znam, komendy też Pozdrawiam Miko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Miko!Na Ciebie właśnie czekałem Jestem na duże TAK-Gra tu bardzo długo.-Aktywność-Składka-Ogarnięty kontaktowy człowiek!-Wiek-Mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Mikuuuś kreeeeeejjzi jest na tak! +wporządku +ogarnięty +dużo na serwie +FAJNE IMIE Miłego adminowania, pjooontaal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RED LABEL 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja tez jak najbardziej na Tak. wiek ogar spoko Czesto na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aufajdobrymradom1 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 JESTEM NA TAK!! SPOKO ZIOMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Aktywnosc Amx troche slaby Ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Co tu dużo mówić , na Tak .Pozdro , The Torture ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapollo 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Miko - Bo jak nie on to kto?Amx - ogarnie, pojętny chłopak.Często jest na serwerze.Składka - takPrzyjazny i skrupulatny gdy przychodzi na to potrzeba.Cieszyłbym się gdyby to akurat Miko dołączył do naszego grona !Pozdrawiam Kapol ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Duże tak: - mikrofon -składka -ogarnięty -wiek -aktywność No i co tu dużo pisać... Do zobaczenia na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No jasne , że tak. Amxbans ogarniesz , bo nie jest takie trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Oczywiście, że na tak! Jesteś na serwie non stop ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem na duze TAK Skladka Bardzo czesto na serwie Ogarniety Amx bez problemu ogarnie. No to do zobaczenia w naszym gronie ;D Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jaaaasne, że na tak ziombel ogarnięty, sympatyczny chłopaczyna. Można dać szanse, przyda się i na pewno spełni swoją funkcję w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hayu Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Oczywiście że tak, ogarnia dogaduje sie dobrze na serwerze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 proste ze TAK , dlugo na serwie 0 problemow amx jest prosty jak dymanie gdybys mial pytania chetnie udziele pomocy jaka sam uzyskalem od kolegow po fachu pzdr i do zoba na serwie 5 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Zapraszam na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi